Canscan Deno Merhaba magnezyum hem anne hem bebek için çok faydalı magnezyumu ilaç olarak görmeyin daha çok fayda sağlayan bir gereç olarak görün hem sizin kemik ağrılarınızı gideriyor, kramplar vs. Hemde bebeğinizin kemik gelişiminde çok faydalı yani magnezyum kulllanan annelerin bebeklerin kemikleri daha sağlıklı oluyor çok etkisini göreceksiniz emin olun.
Ozgdnc Ben belki 4.5. ayından beri kullanıyorum. Geçen aile hekimliğinde ebeye de gittim, 35 haftadayim daha ama ikiz olduğu için erken doğum riskim var yalancı sancılarım basladi dedim eve direkt magnezyum kullaniyor musun diye sordu, kasılmalar için de veriliyor. Doktorunuz verdiyse kullanın ilaç değil ve faydasını da görürsünüz zaten
Anayimana Deno özellikle gece yatarken ayaklara ellere kramplar giriyor genelde bunları engellemek icin
YagizAsyaMom Deno kasılma kramp tarzı durumları önlemek için kullanılıyor 😊 ilave olarak günde 1 şişe sade sodada içebilirsiniz
OzgeSelcuk Melisbol canım bana da doktor magvital 365 gr verdi. Günde nasıl almalıyım onu kollarımda uyusmalarım çok fazla gece ağrılara uyanıyorum 20. Haftadayım. Benımkide suya karıstırılandan
Ozgdnc OzgeSelcuk bende magvital kullanıyorum günde 1 kere 1 bardak suya döküp eriyince için 🙈 ben tadını da seviyorum 😋
Melisbol OzgeSelcuk günde bir tane tok karnina demisti bana doktorum ben o sekilde genelde aksamlari iciyorum canm yemekten sonra
OzgeSelcuk Ozgdnc evet az önce bende içtim tadı çok güzel yürek söndürüyor resmen 😂 onu içtim derin bi oh çektim 😂 içim yanmış resmen
Melisbol Ozgdnc magvital i saglik ocagnda yazdirsam sigorta karsiliyor sanirim netten baktigim kadariyla oyle mi ? Bana doktorumun onerdigi baska bir marka muhtemelen anlasmasi olan bir marka sgk da karsilamiyor 30 adet var icinde 70 tl 🤦🏻♀️ Magvital i saglik ocagina sorucam bi onu kullanayim bende bari artik. Sgk karsilamasa bile benmkinden uygun fiyati pf
Asaltntyr Deno kasılmalarım oluyordu onun için verdi kabız oldum dediğim zaman da magnezyumu üçe çıkar demişti
Minikkusum_ Deno bana da verdi kasılmalar için sağ sol tarafımda kasılmalar oluyor dün başladım kullanmaya
Sumeyye_g Deno kaç haftalıksın bende kullanıyorum bendede bel ve kasık ağrım vardı erken Doğum önlemek amacıyla verilen bi takviye ilaç sadece bebeği beslemesi için sorun olan bişey değil
010795 Folic asiti biraktigimdan beri 3 ayımdan itibaren 35 haftalık olucam , gyno ferro ,decavit, magnorm her gün aynı saatye 1 er tane ictim içiyorum da biri kan biri vitamin biri kemik ağrıları için. Hic aksatmadım cok şükür de br şikâyetim yok 😇