Deno Kızlar doktorum bana magnezyum verdi magnezyum ne için veriliyor kullanan var mı bebeği aşağıda hissediyorum dedim onun için verdi bana size hangi şikayetle verildi
Mihribankuzu Deno kol bacak ağrısında uyuşmasinda falan veriliyor genelde. Kan tahlili yaptirdiysaniz değerlerinize göre de vermiş olabilir
defnemila Deno Valla tersine bende istedim vermedi. Kan değerlerin iyi gerek yok dedi. Ama geceleri bacaklarımın ağrısından uyanıyorum. Kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Bakalım bir sonraki kontrolde yine isticem
mirage_90 defnemila Kalsiyumla magnezyum vermesi gerekir aslında önemli takviyeler bebek sizden çektiği için oluyodur kemik ağrıları aylardır kullanmama rağmen benm hiç artış göstermedi değerlerim
duygusm Deno Kramp ve kas ağrılarım için verdi. Kaslar ve eklemler bu haftalarda gevşemeye başlar ve ağrı yapar dedi. Kullanmaya başlayalı bir hafta olmadı ama gerçekten faydasını gördüm. Takviye olarak NBL Osteo Formula verdi.
aysenur30 Kasılma ve kramplar için veriliyor banada verdi kalkarken aniden ağrı giriyordu doktora söylemiştim magnezyum eksikliğinden demişti
Selimem Deno bana da verdi doktorum erken doğumu engelliyormuş agrın olduğun da sadece bir tane suya at hemen eriyince iç agrını kesiyor erken doğum engelliyormuş bana öyle açıklama yaptı doktorum
Melisbol Deno kacinci haftadasiniz ? Kasilma ve agrilari onlemesi icin veriliyor genelde. Bende kullaniyorum toz olarak suya karistirip. 30. Haftadayim
OzgeSelcuk Melisbol canım bana da doktor magvital 365 gr verdi. Günde nasıl almalıyım onu kollarımda uyusmalarım çok fazla gece ağrılara uyanıyorum 20. Haftadayım. Benımkide suya karıstırılandan