Deniz__ birgaripannee 30 derece 700 sıkma devri yaptım deterjanını çok koymadım küçük kahve fincanının yarısından az koydum yeni kıyafet oldukları için
pinar_o_d Gzyy123 instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var ve tüm bebek ürünlerini inceliyor katkı maddelerine göre incelerseniz sebebini o daha iyi anlatmış pişik kreminden çamaşır deterjanından bebek bezine kadar bir bakın derim
Nefise87 birgaripannee siveno markasını tavsiye ederim sıvı çamaşır sabunu diye geçiyor yada uni baby sıvı çamaşır deterjanı
HGC Dalan roxy ve rendelediğim beyaz sabunu kullandım 30 derece 30 dakika yıkadım, 10 dk ek durulama yaptırdım, 10 dk da sıkma yaptırdım. Hem tertemiz mis gibi beyaz sabun koktu, hem de çok çabuk kurudu.
OlgaArslan birgaripannee 2 senedir kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım acaba kısa programda ve düşük derecede mi yıkıyosunuz 65 dakika 40 derecede yıkıyorum özellikle 40 derecede yıkamayı deneyin bide. Diğer detarjanlar içerik olarak temiz olmadıkları için tavsiye edemem ama siveno vardı sanırsam bi araştırınız
Saryamom Granülde 30-40 derece tam erimediginde makina da ve çamaşırda kalıntı bırakıyor ve makinası bozulan çok oldu çevremde bebek için greeen marka ürünleri aldım kimyasal içerikli degil