birgaripannee Bebeğin ilk çamasırlarnı yıkamak ıcın duru granül aldım fakat camasıra yapıstı hep roxy aldım oda aynı sekılde oldu tavsıyesı olan varmı
Suna_01 birgaripannee civilde unibayb indirimde canım ordan bakabilirsin istersen ama ben elimde yıkadım yeşil sabunla cokta guzel oldu misler gibi ☺️😊
Nevo birgaripannee granül olandan memnun kalmadım bende Dalan roxy matik aldım sorun olmadı çok deterjan koymayın önerim yada sıvı kullanın
birgaripannee Deniz__ kac derecede yıkadınız bende memnun olundugunu duydum cok arkadasmdan fakat 40derecede attım yapıştı camasırlara
Talentedmom birgaripannee Nasıl çamaşıra yapıştı fazla mı koydun acaba ek durulama yapsaydın ben Dalan granül sabunla yıkadım çok memnun kaldım bir problem yaşamadım
Deniz__ birgaripannee 30 derece 700 sıkma devri yaptım deterjanını çok koymadım küçük kahve fincanının yarısından az koydum yeni kıyafet oldukları için
Mmucizem birgaripannee elyafa yapışıyor benim de bebeğimin yatagı elyaftı yıkadım yapıştı ama kıyafette sıkıntı yok cok güzel kokuyor ve yapışmıyor kıyafete
begumseker birgaripannee siveno baby çamaşır deterjanıyla yıkadım. Öyle bebek kokusu yok ama tamamen doğal👍🏻
Usluglhn birgaripannee abc nin bebek deterjanini tavsiye ederim yumusacik yapiyor ve kokusu hem agir degil hemde ferah
Jasminixx birgaripannee çok az koyman gerekiyo mesela bi yemek kaşığı ve çift durulama yap canım en güzeli granül sabun deterjan kullanma
Yakamoz__gul birgaripannee mühendisin oğlu sayfasını biliyormusunuz Instagram'da. Orda her bebek ürününün incelemesi var içindeki maddeler ve dogalmi yoksa kimyasal içeriyor mu. Ordan bakıp seçiminizi ona göre yapabilirsiniz