Hayal95 Ebaki Ben 3 ay kullandım o markadan hep doğruyu gösterdi gerçi tutmadı.. artık aşılama yaptık bu ay bugun 12. günüm idrar testi yaptım negatif moraller yine yerle bi😕
Nursubasi Ebaki bugünü muhakkak değerlendir canım ilk yumurtlamaya göre bugünün dahakoyu bende iki kez yumurtlama yaşamıştım kesin değerlendir
Ebaki Nursubasi https://i.imgyukle.com/2020/02/11/n5XBr8.jpg kuzum bnm iki gün sürdü bu yumurtlama ve bugun 6.30 yaotıgım test bu catlama var mı
Hayal95 Ebaki Yok normal sperm değerleri sebepsiz infertilite çok ağır valla sorun olsa bu kadar üzülmezdim
Ebaki Hayal95 ayy kuzum üzülme vardır zamanı bnm esimde varikosel var ameliyat olmustu ama tekrarladı yine Bi ümit diye devam ediyoruz istemeye bakalım ne olur sonuc Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤲
Hayal95 Ebaki Amin canım benim vardır Bi hayır bunda da biz göremiyoruz demekki bizimde imtihanımız böyleymiş inşallah en kısa zamanda biz burada bu güzel haberi veririz😘Allahtan ümit kesilmez adet olana kadar insan hep Bi ümit içinde
Ebaki Hayal95 aynen öyle kuzum 🤲😘elbet anne olacaksın bnm Bi oğlum var 2bucuk yasında kardes istiyoruz ona Ekim kimyasal gebelik yasadım ama oglum Bi sene dolunca hamile olduğumu öğrendim eşimin sprm sayısı 0 Dı ümit yoktu ama Rabbim mucizesini verdi inşallah sana da verecek Rabbim tüm anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallah 🤲🤲🤲
Tgbanne Ebaki adetim biteli 2 gün oldugunda yumurtlamıştım , adetime 5-6 gün kala yine yumurtlamıstım , bu iyi bişey canım , benim adete 5-6 gün kala olan yumurtlamam tutmuştu , inşallah seninkide tutar
Elifmstf Ebaki tam aynı koyuluk yada daha koyu görmediğin sürece testlere devam et bu ay olmazsa bile canım. Değerlendirdikten sonra ilk 1 saat kalkma ve 3 saat kadar da çok sıcak duş alma. İnşallah olur kendjni de yorma. Bugünden itibaren 15 gün sonra gebelik testi yapabilirsin. Hayırlısı olsun
[silindi] bu ay benimde çift yumurtlamam oldu aynı şekilde senin gibi canım ilk kez deniyorum bakalım olursa ama 2 yumurtada tutarsa çift yumurta ikizde olabiliyormuş 😃 iyi değerlendiremedim de biraz daha bilinçlendik bi dahaki aya artık 🙂
Degisken Ebaki bu teste göre evet yumurtlama görünüyor. Bir ayda çift yumurtlama olabilir. Yada geç yumurtlama olmuş.3 günü daha değerlendirin.esgeçmeyin