Kardelenyigit bacım çok iyide sen naptın ya 🤦♀️Eğer kendini durduramıyosan diyetisyene Git o daha iyi söyler 💁🏻♀️Ben 53le gebe kaldım şuan 60ım ve 26 haftalık 👶 az ve sık yemen gerekiyor. Benim diyet programım bak böyle istersen uygula 🤷♀️kahvaltı 9.30 : 1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,4adet zeytin, bol yeşillik,domates,salatalık ve sadece 2dilim tahıllı ekmek , 1 yemek k, avokado,1 ceviz ve 1 tatlı k. Pekmez 💁🏻♀️Ara öğün 12: 1 meyve ,süt ve ceviz 💁🏻♀️öğle yemeği 2 : 6-7 y. Kaşığı sebze yemeği ,yoğurt, 3 dilim ekmek 💁🏻♀️ara öğün 4.30 :1 dilim ekmek,1 dilim peynir ,1 adet meyve 💁🏻♀️Akşam yemeği 7.00:protein (et, tavuk, balık) yeşillik salata ve 3 dilim t.ekmek arağün 10: kefir,ceviz,fındık,badem,kuru üzüm(2) ve finish🙆♀️ Makarna,beyaz ekmek,pirinç pilavı,un,tuz,şeker,börek,hazır içecek,hazır yoğurt,hazır turşu hiç yemiyorum. Herseyi kendim yapıyorum. İmkanın varsa yoğurt ve kefiri kendin mayala. Tam tahıllı ekmek yiyebilirsiniz beyaz ekmek hiç yeme🥰ve böyle gidersen şekerin çıkabilir 😭ben hep böyle yiyorum şekerim hiç çıkmadı 😇