Ayse0102 Bende kızıma Zeynep ismini kesin koyucaktım yanına güzel bir isim araştırıyorum ben burda bekleyeyim ❤️
Zerrinmesut19 princess-mother 32 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse kızımın adı zeynep Sare olacak inşallah kulağa çok hoş geliyor gerçekten tavsiye ederim 😍
Prenses_anne01 Zeynep Ela çok güzel bence yakışıyor birbirine. İlk kızımın adı. 2. Kızımda Fatma mila olacak inşallah 29.4 haftalığız ❤️
Didi6 Prenses_anne01 Mila ismini iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/03/mila-isminin-gercek-anlam-ne-yabanc-bir.html?m=1 Fatma Dila daha güzel olur bence 🌸
Nisare princess-mother benimde kızım olucak ve adını Zeynep Hüma koyucaz nasipse. Hoşuna gittiyse sende bu ismi koyabilirsin 🥰
dilek63 princess-mother zeynep ada güzel ben 9 haftalik hamileyim allah kısmet ederse sağ salim kucağima alirsam Allah in izniyle🙏🙏kızım olursa zeynep ada erkek olursa eşim ali berat koyacak😍
Ayashatun princess-mother benim kardeşimin adı hifa Zeynep anlamında çok güzel uyumuda fikir olabilir ☺️✨