Rabissss Dilaracezik benim eşim asker ve bu yıl tayinciyiz taşınabılırliği çok kolay açıkcası onun için istiyorum
Bengisu06 Ftsctn_20 internetten tükense bile Şehrimizdeki e bebekleri sorgulayın siteden. Nette bayadır yoktu yeni açmışlar stoğu ama nette olmadığı zamanlar Ankara’daki çoğu mağazasında vardı. Sabah gideceğim inşallah alabilirim 🙏
Gzdnr2113__ Ftsctn_20 ben kullandım4 yıl esimin ablasına vermiştik 1 yıldır da kullanıyor hiç leke koku tutmuyor👋
Ftsctn_20 Gzdnr2113__ şimdi bir arkadasin yorumunu gördüm hazır Kraft indirime girmisken onu sipariş verdim umarım memnun kalırım bende
sokomel maxi cosi nin çift taraflı yatağı var bir taraf pamuk bir taraf sünger. 10 cm kalınlığında. uzun uzun araştırıp onu aldım.
Ftsctn_20 sokomel cok tesekkur ederim biraz önce kraftin yatağının indirime girdiğini öğrendim onu aldım 😊
Sinemin zeynep_2020 bende öyle düşünüyordum ama tekrardan vazgeçtim çünkü sepet beşiği sürekli kullanamıcamı anladım 😏 boşuna da iki beşik almak istemedim
Asfnags Ftsctn_20 Oğlumda annem yapmıştı bundada yaptik yorgan yastık ince döşek hem çocuğu sıcak tutuyor iyi oluyor tercih meselesi tabi ama ben memnunum
Ftsctn_20 198723 dün akşam bir arkadaş bahsetti bende kraftin pamuk yatagindan sipariş verdim 😊 teşekkür ederim.😊