Cumaserife Eylul-Ada2020 bu vitaminlerde bebeğin yararınamı zararınamı bunu mu tartışsak bizde magnezym decvt kan hangisini ne zaöan yutucamı şaşıryorm
Eylul-Ada2020 Cumaserife canım ihmal ettim vitamini bir hafta hemen sağlık ocağında tahlillerde çıktı düzenli kullan dedi düşük çıkmış 🙈 magnezyum ağrılar için çok iyi.
Minikkurbaga20 Asiyenur_46 canım kişiden kişiye değişen bir durumdur o bence ama mutlaka vericektir 🎈
BusraDevlet83 Asiyenur_46 Son yapılan kontrollere göre: Şuan adına bakmadığım ve bugün içmeyi unuttuğum kan ilacım. Valla yazınızı görmesem unutacağım😀 Dün vermişti. Ocean Mummy Omega 3 içeren multivitamin Tiroit hapım Dodex B12 iğne Coraspin D vitamin Hemoroidim için arada bir fitil 😀
Asiyenur_46 BusraDevlet83 neyse ki vesile oldum ilacı iç canım bnde 12 şubatta kontrolüm var onda takviye ilac verir belki
Degisken 16 haftalığım ilaç kullanmıyorum. Midem düzeldiğinde verilen vitaminlere yeniden başlıycam..
iremss Asiyenur_46 imom omegayı sordunuz sanırım, multivitamin evet gebelik döneminde kullanılıyor ❤️
Talentedmom Asiyenur_46 Gynoferon,Euxthyrox,Decavit,İmom,D Vitamini(Damla),Magnorm(Kalsiyum)37.haftada doktor bıraktırdı diğerlerine devam
Deletedmom0096 Yaman Kaç haftalıksınız? Ben bu kadar çok vitamin kullanmıyorum, sadece Decavit ve Ocean ın d vitaminini kullanıyorum, 24 haftalığım