Asiyenur_46 Merhaba kızlar 16+1 hamileyim şuan sadece decavit kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz?
kitapkurdu Asiyenur_46 27.haftadayım. Şuan sadece enfeksiyona karşı bir ilaç probyotik ve vinalac kullanıyorum. Hiç d vitamini, kan ilacı veya magnezyum yazmadı doktorum. 😱 yorumları okuyunca şaşırdım bana neden yazmadı diye
Deletedmom0096 Yaman Kaç haftalıksınız? Ben bu kadar çok vitamin kullanmıyorum, sadece Decavit ve Ocean ın d vitaminini kullanıyorum, 24 haftalığım
Eylul-Ada2020 coladen -d vitamin Mogasit magnezyum calsimax -d kalsıyum Gyneferon kan ilacı Regenesis max omega balık ilacı
Cumaserife Eylul-Ada2020 bu vitaminlerde bebeğin yararınamı zararınamı bunu mu tartışsak bizde magnezym decvt kan hangisini ne zaöan yutucamı şaşıryorm
Yaman kitapkurdu bana doktorum sordu balık yiyormusun diye tiksindim dedim ondan verdi ilaç sütte çok içemiyorum dedim ondan yazdı bana o kadar
Gamzee00 Asiyenur_46 16ya kadar folidoce kullandım 27+5iz 27ye girdiğimden beri multivitamin ve magnezyum kullanıyorum
Muge0609 Asiyenur_46 Bende Sadece Regenesis Max Kulanıyorum Demirime Baktırdım Normal Çıktı Doktorumda İçmene Gerek Yok Bayağı İyi Değerin Dedi. D vitte Başlıcam Ama Dvit Değerimde Çok İyi Hepsine Baktırıp Öyle Kullanmak İstedim. Doktorumda Kan Değerlerin İyi Kullanma Dedi.
hsaret_89 Asiyenur_46 bende 16 haftalık hamileyim hamileligin basindan beri folikasit ilaci kullaniyorum ismi balfolic
iremss Asiyenur_46 imom omegayı sordunuz sanırım, multivitamin evet gebelik döneminde kullanılıyor ❤️