Akdenizbebisi Merhaba hanımlar rahim ağzı kısalığın var dedi doktorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
Zozan-harman Akdenizbebisi merhaba benim de 25. Haftada rahim agzinda kisalik var dedi doktor magnezyum tableti verdi kasilmayi onleyip açılma olmasin diye hamd olsun 35. Haftamdayim ve sürekli dinlen ayakta durma yürüyüşe cikma kabiz ve idrar yolu enfeksiyonu olmaman icin bol bol su icmelisin ve hep uzanirken ayaklarinin altina iki yastik koy
mommyofson Bebeğin aşağıda olmasını gösteriyor. Profilimde birkaç gönderiye yorum olarak yazmıştım bakabilirsin
Minikkalp4167 Akdenizbebisi serklajj icin gec zaten.proloton igne ve progstan verir buyuk ihtimalle.dinlen bol bol.ayakta cok kalmamaya bak
mucizelerininannesi Akdenizbebisi cnm bende de var bu hafta ciğer geliştirici verdi doktorum serumlarım var kullandım ve erken doğum önleyici ilaçlarımı da kullanıyorum rabbim zamanında kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah🤲🏻
Sinem67 Akdenizbebisi rahim agzı kısa olunca bebegin içerse tutmak zorlasıyr ama sürekli uzanıp yatarsan gecebiliyrmus hic iş yapmayın. Byle olup dikişsiz düzelende var.
EsraOzsusam Akdenizbebisi benımde var canım 29 haftaya gircem. 25 den beri progestan kullanıyorum. Bir de istirahat sürekli yatma uzanma. 34 haftaya kadar bu sekılde devam edicem bakalım. Bnm 2.5 cm-2.8 cm arası dolaşıyor. Sabit tutmaya çalışıyoruz
babyshark__ Banada aynisini soylediler doktorum yoktu baska doktora gozukmek zorunda kalmistim 24 mm dediler kendi doktoruma gosterdim bir sıkıntı olmaz dikkat et progestan fitili kullan bir kutuyu bitir birdaha almana gerek yok agir kaldirma kendini yorma dedi
EsraOzsusam babyshark__ benim doktorum 34. Haftaya kadar kullanmamı söyledi. Biraz hafife almış sizinki bence. Dikkat edin. 25 mm altı sıkıntı
Akdenizbebisi EsraOzsusam bana hiç birşey vermedi sadece kısalmış çok yorma kendini sadece dedi kaç mm olmuş vs söylemedi hiç 😯
Akdenizbebisi EsraOzsusam Gulbeyazk Minikkalp4167 Saryamom babyshark__ ikizminnoslar https://imgyukle.com/i/ny7c6R https://imgyukle.com/i/ny7hye anlıyor musunuz acaba 😓
Akdenizbebisi Gulbeyazk rahim ağzın kısalmış erken doğuma sebep oluyor dikkat et kendini yorma 1 ay sonra gel dedi 😔😒
EsraOzsusam Akdenizbebisi ben sadece kahvaltımı hazırlıyorum. Temizlik aksam yemeği falan kayınvalidem yapıyor. Dısarı cıkmıyorum acil bir sey olmadıktan sınra. Doktorum ciddi uyardı. Sende dikkat et canım nolur nolmaz en azından 34 haftaya e kadar. Her gittiğinde de boyunu sor.
Akdenizbebisi Minikkalp4167 hiç birşey vermedi ama bebeğimin keyfine göre arada yukarıda 😟 neden vermedi acaba 😔
Gulbeyazk Akdenizbebisi Yanlış yönlendirmek istemem başka bi doktora daha git çünkü normalde progestan vermeleri gerek gerek duyarlarsa bi de iğne bi arkadaş daha yazmış bendede aynı durum mevcut ama bizimki önceki gebelikten anlaşıldığı için planlı şekilde serklaj yapılacak yani dikiş atılacak bence geciktirme şuanda yapılan müdahale ile 37 38 i görebilirsin ama mudahele edilmezse yani kendimden yola çıkarak söylüyorum erken doğum ve sonrası çok zorlu süreç Rabbim yardımcın olsun
Saryamom Önlem olarak söylemiş demek ki ultoson kağıdında yazar Ciddi durum olsa direk progestan dikiş ve full yatış verirdi ama siz yine de agır kaldıröayın WC dışında kalkmayın bi kaç gün toparlar kendini
Akdenizbebisi Saryamom çok moralim bozuldu ya 😔😔 ev baya kalabalık misafirler geldi kalkmamam çok zor 😔
Akdenizbebisi EsraOzsusam 32 santim dedi kız olmasına rağmen boyu çok iyi dedi 😔 bana yardım eden hiç kimse yok mecbur herşeyimi kendim yapıyorum 😔