Kürtaj
Cndn Merhaba Bende Gecen ay kurtaj oldum igneler serumlar oldu rahim 15 gune toparlandi Doktor 2 hafta korun yeter dedi 15 ci gun rahime bakmak istedi ultrasonda catlama ya hazir yumurtlama var dedi degerlendirdik ve simdi teste gore hamile gorunuyor 1 ay gecdi kurtajdan qaliba Bende 1 defa adet gorup hamile kaldim 🤷🏻♀️Beklemedeyim hayirlisi InsAllah 🤲
Uadmr ilk gebeliğmde bebek olduğuna dair hic belirttim yoktu canım 6ncı haftada kanamam sancım başladı 8in sonuna kadar bekledim progestan iğne hap kullandım. doktor dedi kalp atışı yok hemde gelişmiyor kürtaj olman gerek dedi oldum.. Şimdi 10 haftalık hamileyim bütün hamilelik belirtilerim var bulantı kusma göğüs hassasiyeti herşey yani cok şükür Bi sorunda yok. Tabi tüm hamilelerde aynı olacak değil 🤗
Cndn merhaba ben bir adet görüp hamile kaldım kürtajdan sonra
Cndn benim doktorum 2 regli geçsin tavsiyesinde bulunmuştu. Acele etmedim 5 regli geçti şimdi tekrar denemeye başladık. Rahimin kendini onarması gerekiyormuş. Yine aynı problemle karşılaşmamak için beklemekte yarar var. Gene sorun olmaması için bekle kimseyi dinleme.
Mmbk çok doğru zaten pamuklar içinde de olmak istememem açıkçası ama dediginiz gibi doktorum kendisi bile dedi ne seninle alakalı ne doktorla ne de vitaminsizlkle bazen böyle sağlıksız gebeliklerde oluşablyr die bende hak verdim ne yapsakta Rabbim herşeyin hayırlısı nasip ediyor demekki böylesi hayırlıymş :)
Pelin877809 tşk ederim :)
Mmbk merhaba ben de gelisim durmasi yuzunden kurtaj oldum,ilk kaybimdi, siz herhangi bir test yaptirduniz mi? Bir daha bebegim olmazsa ya da yine ayni seyleri yasarsam diye cok korkuyorum elimde degil kendimi mahvettim, doktorum nisana kadar korun dedi o zamana kasar sanirim anca adet gorecegim zaten... ovulasyon testi yaptiniz mi kendiliginden mi oldu gebelik.
Ben adet görmeden hamile kaldım. İlki 9 haftalık falandı kalbi atmıyordu. Kürtajdan sonra 45 gün bekledim adet olmadım . Hiç belirtim yoktu sadece göğüslerim şişmişti ama acı hissi yoktu ( ilk hamileliğimde çok acıyordu ) test yaptım silik çıktı . Öncekinden kalma bthcg olmadığına emindim çünkü o ara deli gibi test yaptım hep negatifti . Allah size de tekrar sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah 🙏
ozgei hiçbir test yapmadım ovülasyon testi de yapmadım ikisinde de ilk aydan hamile kaldım ama inan o korku herkeste oluyo içini ferah tut ben canlı kürtaj olduğum halde (çok zordu öldüm öldüm dirildim) cesaret ettim ardı da hemen geldi bi daha tekrarlamaz inşallah ama benimki boş gebelikti sizde kan pıhtılaşması olabilir belki ona baktırın derim
Mmbk aslinda benim durumum cok karişik canim, kalp sesi dinlemedik ama gorduk, 6+2de vajinal bakildigi halde duyamamistik, ama atan bisey görünüyordu, belki de yetersizdi ama doktor soylemedi, yani anormal bir durum vardi, gumbur gumbur atan bir ses dinlemedik yani, haftasi da geriydi, yine de pihtilasmadan suphelenilir mi bilmiyorum