P_6 zubus_70 benim ilaçlardan dolayı suyum azaldı her gün 1 havuç ve 3 lt su içiyorum 1 aydır anca toparlıyor. Yorulmadan terlemeden ateş çıkarmadan dikkatli bir süreç geçirmek gerekir. Geçmiş olsun
P_6 Asumrl endol fitil. Düşük riskim be kasılmam vardı 3 hafta kullandığımda azaldı. 2. Haftda etkisi yoktu 3. Haftda ortaya çıktı. Hemen kestik
Nursimali zubus_70 ayni olay ilk gebeligimde basima gelmisti ama benim kanamamda vardi doktor havuc suyunu icmemi meyvlerin suyunu icmemi ayran su icmemi soylemisti
Masal78 zubus_70 canım bol havuç ye suyunu iç havuç suyu artiriyormus bide elinden geldiğince bol su tuket ins düzelir suyunuz
Zhrnz zubus_70 havuc suyu taze sikilmis sabah aksam ve gunde 2 3 tane armut ye bebinde azalma vardi 2 hafta kadar yaptim degisen bisi olmamisti ama dun gittim fazlalastigini solediler
zubus_70 Zhrnz Ay İnsallah bana da oyle soyler doktor bende bugun basliyacam surekli armut ve havuç yiyorum suyuna başlayın bugun de
Nursimali zubus_70 14 haftalikti haftasi cok kucuktu yasama sansi olmadi o yuzden .. ama siz endiselenmeyin kanamaniz yoksa sansiniz yuksek insaallah bebeginizi hayirla zamninda kucaginiza alirsiniz