Eymensmom35 Havin8 Ya tabi şöyle ilk doğum olunca saatlerce açılmasını beklemek sancı çekmek var sezeryanda 15dakika ama sonrası ayrı bi acı:( bende bilmiyorum valla 🤷♀️
Cido_Cim Eymensmom35 ben normal düşünüyorum. Zaten yurtdışında yaşadığım için annede ya da bebekte herhangi bir sorun olmazsa sezeryani önermiyorlar, psikolojik olarak da hazır hissediyorum. Hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler🙏
Fdm Eymensmom35 ben de 34. Haftadayım önden gidiyor 35 gibi dedi. Bir de el ayak şişmesi var böyle devam ederse erken alırız dedi 😕 normal doğum istiyorum ama özeller ister istemez sezaryen yapıyor diyorlar 😔 kafam çok karışık
Buse62 Fdm el ayak şişmesi normal degilmi ayak numaram bir numura büyük oluyor artık yüzükler de zor giriyor parmağıma Bi hafta önden gittigi için mi sezeryan dedi bide ben tehlikeli durumlarda diyolar sanıyordum kordon dolanması bebegin dönmemesi gibi
Fdm Buse62 dün güvenemeyip devlet hastanesine gittim. Erken alma durumu yok gayet normal dedi. Ama özeldeki doktoru. Erken alırız dedi. Kafam karıştı benim de
Buse62 Fdm bazı özel hastaneler öyle oluyor hemen sezeryan bence herşey yolunda gidiyorsa normali deneyin tabiki sezeryana karşı degiliz de öncelik normal dogum en iyisi anne bebek için
ezoterik Eymensmom35 evet cnm sonu güzel olucak tek motivemiz o zaten☺️de ben de doğum videosu falan izlemedim hic çünkü her doğum kisiye özel zaten ne olucak bilemeyiz belki çok kolay belki çok zor olucak
Leman0134 Eymensmom35 şimdi doktordan geldim 2 hafta önce gittiğimde her çok iyiydi 2 hafta önde demişti tek sıkıntı çocuk daha doğum pozisyonunu almamış dedi bugün gittik 34. Haftam suyu azalmış 9 gün önde dedi dün bir terslik olduğunu anladım çok fazla hareket etmiyordu ve sadece bir yerde toplanıp karnım taş gibi oluyordu 2 tüp serum verdi her ihtimale karşı ciğerlerini geliştirmek için iğne vuruldum 24 saat sonra iğnenin ikincisini vuracak nst de sancı çıkmadı pazartesi tekrar gidecem kontrole inşallah suyu artmış olur 😔
Eymensmom35 Ilknur_degrrli1 ay aynı zamanda bizimde insallah 27.28 Mart diyor doktor ama iki hafta önde gidiyor erken gelirmi acaba 🤷♀️
Ftma_izmr Eymensmom35 Mart başı nasipse doğumum şuan için benimde belli değil ama gönlüm normalden yana sezeryan beni daha çok korkutuyor ama nasip tabi
Kbrbydk Eymensmom35 benimde kizim baş aşağı uzun zamandır. Su an normal görünüyor henüz konuşmadık ama engel yok. Rahim ağzındaki dikisim alınacak 36+ da. Eger acilmam hemen ilerlerse doğum yapar gelirim yoksa bekleyecez🙄 çok heyecanliyiz🤓1gun icinde de olabilir bir hafta sonra da olabilir diyor doktor😏 şubat annesi olma ihtimalim çok yuksek🤔
Mebos Eymensmom35 valla benimde normal gözüküyor baş aşağı minik kızım şimdilik her şey yolunda inşallah aksilik olmazsa normal diyor Doktorunuz