Tusubasa Civco canim benim skolyozum vardi yuruyememem ondam oldu ama d vitamini magnezyum ile toparlandim biraz biraz 😍 ameliyattan sonra herşey geçti yürüyemeyen ben değilmişim gibi başkasiymis gibi oldu rahatca yurudum kalkar yürürsün ama bol bol yürü yatarsan toparlanamazsin🙏
Tusubasa Azrafatmatuana sağlikli alin kucağiniza inşallaj 🙏 ama sezaryan kötü bişey değil bi ilk gün zor oluyor sonrasında pek bi eziyeti kalmiyor 😍 saglikli gelsin hepsi hallolir
Tusubasa Umyhnkrt23 canim ben spinal veya epidural yapamam heyecanlanirim dedim cesaret edebilirsen spinal epidural yaptirabilirsin :) ben genel anestezi ile girdim uyanirken rahat uyandim serumlar ağri kesiciler agrim olmadi ilk karkarken birazcik zorluğu oluyor ama bol bol yurudum ayni gün ayaklan ve yürü korkma sadece ilk gun zotlugu oluyor
Tugce_tasci3 Tusubasa merhaba şeker yüklemesine bırcok kısı yaptırmıyor sız yaptırdığınız da her hangı bır sorunla karışlarsınız mı çünkü bende 18 haftalık hamıleyım ve ılerde bana şeker yuklemesı yapılacağını soyledıler açıkcası yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım
Tusubasa Tugce_tasci3 yaptirdimmm canimmm cunku bana hep iri bebek hep iri bebek dediler beni korkuttar. Şeker yüklememde bir şey çikmadi benim şekerim stresten yukseldi 1 sefer oda erken doğum riskiyle karşilasinca oda normale döndü hemen doktorumuzda soya çekim oldugunu söyledi 😍
Momgirl Tusubasa Allah sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin 💐 bizde babalar gününden bi gün önce öğrendik bebişimizi sen doğurmuşsun darısı 38+4 le bizim başımıza
Selay Tusubasa gözünüz aydın. Bizde babalar gününde öğrendik hamile olduğumu 😊 38+1 bekliyoruz bizde bakalım ne zaman gelecek 🙏
Bzbzbz Tusubasa sizdede ilk haftalar vajinada kramplar oldumu? Beni bugun korkuttu. Dr um usutmeden kaynakli olabilir dedi. Suan iyym sezeryan yerimde minik mnik sizlamalar vr okdr. 2. Cocugum olck kismetse
Tusubasa Bzbzbz yok benim öyle bişeyimm olmadı ben çok dikkat ettim üşütmemeye. Ama ameliyat yerinde düğüm noktası diyorlar sanirim o denen yer yaniyor bol bol yürü canimm yatarak geçmez. Ben o yanmalari yuruyerek atlattim çok geçmiş olsun bebişlerinle sağlikli yılların olsun inşallahlar 🙏😍
Betulkisa Allah analı babalı büyütsün canım benim doktorun verdiği ilaçları sürekli kullandın mi vitamin ilaçlarını falan ben kullanmıyorum ve korkuyorum bir şey olacak diye çok zayıf doğacak diye ilaçlardan tiksindim şu an 28+5 haftaligm😞
Tusubasa Betulkisa ben doktorun verdiği her vitamin ilacini kullandim sadece balik yaği istemedimm kullanmadimda. Haftada 2 kere somon yedim her yememde yarim kilo olarak. Vitamin ilaaçlari bebek büyüdükçe daha çok ihtiyaç duydum ben dedigim gibi skolyoz hastasiydim zaten onlari içmesem hiç kalkamazdim ayağa ama kullan :) korkma