Mucizemolsun d190516 ilaç kullanmadım ama maden suyunu keşfettim ictigimde rahatlattı ve mide bulantım geçti 4 aylik hamileyim şu zamana kadar günlük içtim diyebilirim zararli biliniyo genellikle ama çok yararı var ☺️
d190516 Mucizemolsun zararlı olur mu aksine bebeğe Faydası var kilo bile aldırıyo bebeğe 🙈ilk çoçuğumda da yanma vardı soda az da olsa iyi geliyodu
Pnrr06 d190516 canım zaten hamilelikte zofer prilam bide metpamid kullanılıyor zofer ağır bi ilaç çok araştırdım kendimde doktorum özellıkle sordum kanser hastalarına verilen bi ilacmis eğer mide bulantin çok ağırsa öyle veriyorlar onun dışında öneren yok ama metpamid sabah uyanınca ac karnına içersen kesiyor
defnemila Bhr_2172 tuzlu kraker yiyince aksine daha çok kusanlardandım :) 7. Haftadan beri bulantı ilaçları kullanıyorum 26. Haftadayım hala devam 😀
Gzdnr2113__ d190516 benimde herseye ama hersey e midem kalkıyor yiyecek deterjan kızartma ilk bebegim kızdı 9 ay geze geze dogurdum bunda basım kalkmıyo sürekli bulantı ama yazdıklarımın faydası oldu biraz
Azracan d190516 canım vallah aklımdasın😞bulamadı Pazartesi gelecekmiş üç eczane de de yokmuş bende mafoldum bide ben 7 aylık bebeğimide emziyiyorum onuda zarar vermesin diye öyle bi ilaç yazmış neymişki bulamıyorum🥺
d190516 Azracan ay kuzum benim ya benim de oğlum var 6 aylık emmiyo ama o sen kaç haftalık hamilesin ilaç kullanmaktan vazgeçtim şimdilik gittiği yere kadar idare edicem 😘
Azracan Aysgul yok emzir dedi canım ama bide Çocuk Doktoruna sormak lazım kadın doğum emzir diyor bi kaç ay bende bilmiyorumki
RabiaMG Bende prilam kullanıyorum rahatlattı bana halsizlik uyku hali yapmadı gece yatmadan 2 tane dedi doktorum iyi geldi hafif bulantı oluyo tiksindigm şeylerde ama ksma kalmadi
Seliiinseliin Ben 2 bucuk aydır kusmaktan bi lokma bisey yiyemiyordum su bile icemiyordum prilamı cok araştırdım 4 gün önce eşim nöbetçi eczaneden aldı gece dünya varmış gerçekten hayata döndüm resmen kesinlikle kullan derim eger cok kötü oluyorsan
Ipeku Seliiinseliin etkili vir ilac canim benmde kusmami kesti ama artk oda fayda etmiyor 15haftaligim devam haleb
Minikmucizr d190516 yani aslında ilk aylar halsizlik uyku hali illa oluyor ama şimdi hala içtiğim halde öyle bir etkisi olmuyor bende bünyeyle alakalı olabilir ama ilaç çok etkili ve doğal 👍👍👍