Merveceee Tugba1tugba bugün hastaneler 🤣 cagsuda arzu hanıma gidiyorum, kadın doğum hastanesinde bekir bey , gerede devlet hastanesinde çağlar bey ama dogumumu bekir beyde yapmıştım çok memnunum ikinci dogumumda onda yapmak istiyorum
Cigdem0707 Merveceee aynen öyle niye öcü gibi bakayim ki. BAZI Insanlar cidden at gözlüğünü takmış devam
_tugbaa Sosyal medyadan takiplessek mi acaba kizlar birbirimize yardimci oluruz cocuklarimizin buyumesini goruruz 🥰
Busra_2308 _tugbaa son 38 🥰 normal doğuma kendimi hazırladım korkmuyorum, yapabileceğimi dayanabileceğimi düşünüyorum 🥳💪🏻
Merveceee Tugba1tugba riskli gebelik benimki o yüzden doktorların fikrini alıyorum birisi farklibisey dermi diye sen hangisine gidiyosun
Tugba1tugba Merveceee aslen boluluyum ailem.boluda sık sık geliyorum ama Düzce'de evliyim Düzce çagsuya gidiyorum şükrü beye ama Bolu'da olsam arzu hanıma.gitmeyi çok isterdim çok iyi bı doktor 38+2 az kaldı bakalım
Merveceee Tugba1tugba evet arzu hanım ıyi ilk doğumum aniden olduğu icin arzu hanım yoktu bekir bey yaptı dogumumu ben çok memnum kaldım çok ilgili bi doktor tekrar onda yapmak istiyirumbakalim kısmet