Deryaynur Kızlar sizce ilk çocukla 2. Cocuk arasında kaç yaş olması ideal olur kişiye göre değişir tabi yinede merak ettim🤔
Sinemhira Deryaynur benim 2 buçuk yaşında kızım var şimdi ıkiciye hamileyim doğuncada kızım 3 yaş oluyo
Baharbal Deryaynur bence çok olmamalı ama benimkilerin arasında hemen hemen 5 yaş olacak eşim istemedi bana kalsa şimdiye 3.yü doğurcaktım peş peşe büyüsünler diye
Muneweralp Deryaynur bence en fazla 2 yada 3 olmalı hem kardeş hem arkadaş olmalılar ben 8 yol sonra 2. Bebeğime hamileyim ve sırf oğlum çok istedi diye kardeş yaptık ama şuna hem bana çok zor geliyor en baştan sanki her şeyi unutmuş gibiyim hemde aralarındaki fark onlara hem mesafe koyacak bence
Belislina Ben 3,4 diye düşündüm ve ikinciyle arasında 4 yaş olcak Allah’ın izniyle 3, olursa onada 4 yaş isterim 🙂🙂 tam ideal. Doktorlarda 4,veya 5 diyor en azından aralarında çok yaş olmaz anlaşma konusunda filan
Deryaynur Sinemhira aynen canm benmde kzm tam 30 aylk bnde 14 haftalık hamileym dogum yaptgm ay 3 yas oluyor bakalım neler bekliyor bizi😊
Deryaynur Baharbal genelde erkekler hemen olsun isterler 5 bencede cok yas farkı cok rahata alısrım ben oyle dahada dusunmezdim herhalde ikinciyi🤔😊
Baharbal Deryaynur bende öyle dedim hepsini Bi arada büyütüp 30 yaşımdan sonra kafa dinlicektim ama nasip 😁
Deryaynur Muneweralp şimdi rahata alışmıştın ister istemez zorlanırsın 😊 ama yinede iyiki kardeşsiz kalmamış iyi yapmıssnz
Muneweralp Deryaynur evetkardeş candır dayanaktır kızımın onu koruyacak gözü gibi bakacak bir abisi olacak nasipse 🙏
EbruIrmakAhmet Deryaynur benim 8 yaş olucak nasipse cillop gibi valla kızımda 0 kıskançlık tam bir abla maşallah baya bana yardımcı olucak kardeşini büyütürken belli hem ilgi alaka hiç bölünmeden onu bu yaşa getirdim
SuleDoruk Deryaynur 10 yaş olacak aralarında. Benim için çok iyi ama oğlum her şeyin bilincin de olduğu için kıskançlığın nirvanasını yaşıyor. Ne yapacağız bilmiyorum 🤗 EbruIrmakAhmet Balance Sizin çocuklara kocaman bir maşallah diyeyim o zman ❤️ benim ki feci durumda 🙄
Muneweralp Deryaynur rabbim bu yolda kimsenin elini boş bırakmasın ve isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerde sağ Salim kuzularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏🙏
Deryaynur Baharbal demi insan biran önce cocukları buyutmek istiyor kısmet iste her zaman hayat istedigimiz gibi gitmiyor😊