tugbats Benim vajinal baskım idrara sıkışıklık gibiydi. Sürekli wc gitme isteği oluyordu ama gidince idrar olmuyordu. Mesela sandalye üzerinde oturunca daha yoğun hissediyordum ağrıyı. Kasık ağrım bel sırt ağrım da oluyordu ama bu ağrılarımın hiç biri şiddetli değildi anlık olup geçiyordu.. Aşırı kustugum için kustukça kasılıyorum filan zannediyordum .. kontrole gittiğimde söyledim ama doktorum herşey normal görünüyor dediği icin ben pimpirikliyim die düşündüm.. Ağrıyı en şiddetli hissettiğim gün oldu ne olduysa.. Ama lütfen benm durumumdan etkilenme bi cok hamile tanıdıgım var hepsi benm ağrılarımı yaşadı benden daha yoğun ağrı yaşayan da oldu ama hepsinde normal seyretti ağrılar.. Rahim büyümesiyle birlikte oluşan baskı durumu oldu onlarda ama benmki öyle olmadı ne yazıkki rahim ağzı gevşemiş.. Tabiki daha bilinçli olun ağrı olunca içiniz rahat etmezse başka bi doktora dsha muayene olun yinede benm durumum sizi olumsuz etkilemesin herkeste aynı belirtiler olmuyor kimisinde normal olan kimisinde anormal oluyor rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kaç haftalıksın