Simya rabbim yardimcimiz olsun bende senin gibi psikolojik olarak bitigim.19.haftamda rahim agzi acilmasindan serklaj yapilmisti gecen hafta bende 20.haftalik melegimi kaybettim bel agrisi rahimde baski hissi ile aksam 9 da acil dr. Gittim acildeki dr.da kontrollerine gittigim devlette ki drum muaynem yapildi ve suyumun geldigini soyledi ve bebegi kaybedecegimi soyledi ve yatis onerdi.ben ayni zamanda abant izzetbaysal universitesindede takipteyim devlettiki drum da bunu biliyordu ve beni oryada gidebilirsin diye yönlendirdi bende belki bisey yaparlarda bebegimi kurtarirlar diye 10bucukda universiteye gittim kontrolleri yapti asistan dr.ve yatisimi yaptilar saat 11e on kla sancilar basladi ama belim kopuyor hastane benim sesimle inliyor resmen "ALLAHIM YARDIM ET "derken 11den gece 2 bucuga kadar sanci cektimsonra suyum tamammen geldi .hemsirwler geldi asistan dr.geldi agri kesici disinda hic bisey yapmadilar bebegime sabah 10 kadar bebegim karnindaydi sonra dogumhaneye aldilarbeni profesör geldi zaten bebgimi asagida hissediyordum ve nitekim dr bebegimin ayaklarinin rahimden cikmis oldugunu soyledi anestezi bile vermeden banadogum yaptirdilar canli canli bebegimi icimden cekti aldi vw ben o kucucuk vucudunu gordum sonra esini cikartmak icin bana anestezi verdiler esini aldilar o kadar kotu anlardiki onlar 1 haftadir agliyorum kendimi hic bi sekilde iyi hissetmiyorum tamam bi evladim var ama biz 15 senedir 2bebgin hasretiyle yaniyoruz oglumuz kardesi olsun cok istiyor ama rabbim 5 seferdir bize nasip etmiyor 4 tanesi kucuk kayiplarim ama bu sonki ni hissetmeye basliyorsun sıkı bagin kuruluyor ve sonrasinda o kucuk beden senden kopup gidiyor bu acinin tarifi yok dogurupta kucagina alamamak en kotusuymus insallah rabbim bizlere tekrardan ANNEolmayi nasipbeder.uzun oldu hakkinizi helal edin