Gulsum94 Sedafirat belkide evlenmeden önce hakimiyeti kaybetmemek için yapmıştır eşyalarını dip köşe araştır sirke ile sil evini mümkünse bol bol kuran oku her odanda
Mine Sedafirat ne değişik canım evinde bol bol yüksek sesle bakara suresi aç dinle okumayı biliyorsan oku bol bol dua et inşallah düzelir
Mine Sedafirat canım sen aileni karıştırmak istemiyorsun da sen teksin eşin ve ailesi ki sende diyorsun ezmekten mutlu senin ezilmediğini ailenin arkanda olduğunu gördüğünde kimse sana böyle davranamaz eşin sana baş başa kavga tavır yapmıyor ailesiyle beraber sen tek kalmamalısın
Sedafirat Gulsum94 onu denerim inşallah bi fydsi olur yoksa ben 25 yaşımı görmeden obur tarafa giderim bu gidişle deli olacam ya
pamuksekerinannesi Sedafirat Allaha sığın İnşallah doğruyu bulur eşin ama altlı üstlü oturmanız senin hiç yararına değil keşke taşınsanız uzakta olsanız😞
TubaKorkmaz Sedafirat kendi başına devam etme bence arkanda ailenin olduğunu bilsin aklı başında birinin konuşması belki eşine kendine getirir diye söyledim canım
Sedafirat TubaKorkmaz ya bundan önce aileme söyledim esim aileme öyle yağ çektioyle ikna etti ailem de dedi artik bi daha olmaz diye herşey de ailemi katmak istemiyorum sonuçta ben istedim eşimle olmayı nereye kadr aile
Gulsum94 Sedafirat kıyafetlerinizi bulaşıklarınızı bile sirke ile yıka mümkünse nazardan bile korurmuş sirke
pamuksekerinannesi Mine Sahiden Allah yardım etsin kayınpederine... Benim kaynana kayınpeder görümce hepsi fena 😒 Al birini vur ötekine 😒😒
Sedafirat Handeaslan616139 kaynanam beni sevmez canım kıskanır katlanama z başkasının yanında melek gibi kızım der ama evde oğlu diye ölür
Canimoglumkubra Handeaslan616139 Allah'ım ikinizide korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Sedafirat [bilinmeyen] evet canım ne yapım aglamasam çatlarım gör var ya dun gece hic uyumdim 1 haftadır kraker yiyerek yaşıyorum bunu gore gore daha çok yapıyor esim bana eziyet etmek aşağılamak hoşuna gidiyor
Gulsum94 Sedafirat bütün hepsi öyle oyuncu zaten benimki oğlunu bulduğum için şükretmem gerektiği modunda 😄
Sedafirat Gulsum94 valla kaynanam oğlunu aldım diye bana dua etmeli başkası katlanamaz giderdi şimdiye esim ikiyüzlü yanar-döner evde bazen bana kıyamaz yapma etme der baskinin yanında da özellikle annesinin yaninda ezer dalga geçer