Btyas34 Dibeee https://imgyukle.com/i/nyc8Hf Benimkilerde 295 tuttu .Rabbim hepimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 🤗
Prenses001 Dibeee Evet canım bende bakmıştım aynılarına geçen 25 di 15e düşmüş kaçırdım yaa 1.75 e çıt çıt ki bady almışsın internette yoktu o fiyata
Syma95 Dibeee bende o civarlarda bı alışveriş yaptım canim pek bişey kalmamıştı ama :) 10lu hastane çıkışı ,çorap, havlu felan aldım🙂
Dibeee Prenses001 evet olmaya bilir canım bu badyler pahalıydı baya 1 75 görünce yeni dogan 3 6 9 aldım hep
MinikMikmom Prenses001 Sonay38 ben kadara aldınız nette 1899 TL bebek arabası +ana kucağı daha indirime girer mi acaba 🤔
Prenses001 Dibeee çok iyi yapmışsın 1.75e böyle bir daha ancak seneye şubatta belki buluruz güle güle giyinsin minnoş
Serrrp Bende bugün 455 TL lik ürün aldım yenidoğan için kıyaftw zıbın vs biberon ve emzik de aldım 344 TL ye düştü indirimle gayet uygundu 😊
Dibeee Prenses001 bitek bu model akleti yatmıslardı diger böyle olanlar 6 tlye inmişti aynı tarzda bir iki modelde 15 e görünce inanamadım kadına sordum pazarda bile zıbın 5 tl