Defne-Efe saglıklı olan herşeyden tüket canım mevsiminde meyveler ev yogurdu doğal süt yumurta mutlaka. Yemek saatlerin ve ara öğünlerin düzenli olmalı. Bol sıvı almalısın.ama bu kilo işi genetik eger anne baba zayıfsa, zayıf doğmussa bebekte öyle aman aman kilolu olmuyor

Defne-Efe Bence kilosu gayet iyi 2300 doğsa yeter dedi doktorum ama benim bebiş 35 haftalığım 2020 kg🤷‍♀️ 3 haftadır durmuş kilosu 36. Haftamda sezeryan için konuşalım dedi. Sizinkinin kilosu çok iyi balık hapı kullanın doktorunuzun izniyle daha da kilo alır💕

Defne-Efe bende 36. Haftalığım 2750 doktor kilosu uyumlu haftasiyla ama minyon bebis diyo zaten karnmda hic yok belliydi 😅

Defne-Efe Aynıyız canım benim oğlum da 2450 olmuş bende yazılanları görünce dedim ki az mi kilosu doktorum öyle bisey demedi ama ben bir tuhaf oldum senin gibi 😅

Sevincakarsu Tam 35. Haftamda gittim yani 2 gün önce 2020 kg dedi perşembe günü kontrolum var kilosunu bilgi veririm ama 3 haftadır almıyor gelişimi durmuş malesef

Mandalina- benim de ayni oldu 36+5 Ken 33 le uyumluydu bebek zayıftı şimdi 37+2 yim ancak 2550 oldu

Olabildiğince proteın agırlıklı beslen dedı doktor. Yumurta et tüketıyorum meyve yıyorum ama evet kızım çok minnoş kılo almıyo😔

Defne-Efe bırak küçük kalsın.Ben 1 aylık anneyim tam 15 gün o kadar çok cebellestik ki eşimle emzirmek için...3850 doğdu oğlum doymuyordu mama vermişler sütüm gelmedi diye biberon aldırmışlar eşime ben bilerek koymamıştım çantaya halbuki kasik koymustum O kadar söyledim ama ebelerin hatası.

Gulfem07 canm ya çok üzüldüm. O dönemler cok hassas ve önemli haklısın. Emıyor mu pekı şimdi

7 gün sonra