Bde Ceylann_5311 benimde 13 5 çıktı dün bana yüksek dedi doktorum sizin doktorunuz birşey söylemedimi
Bgmbyz Ceylann_5311 yüksek baya gebelikte tehlikeli anne bebek acisindan limon suyu düşüyor benim 13.8 di geçen aklım çıktı iki kimin suyu içtim takip ettrirn önemli
Hayraz Ceylann_5311 yuksek canim benimde yuksek oluyor arada sarmisak ve limon ye düşsün ve eğer sürekli böyleyse takip ettir çünkü tansiyon risk yaratır demişti doktorum bir hafta kontrol ettik allahtan bi kaç gün öyleydi sonra geçti.
Esrayksl Bde Canım benimde 13-4 çıktı bende tansiyon kontrolü yapıyorum normal gayet iyi diyor anlamadım
mrvygrtc Kbr_71 canım benimde öyle hamilelikte tansiyon düşüklüğü normalmiş içebiliyorsan maden suyu iç arada. 8den de aşağı düşerse hastaneye git tabi
Ceylann_5311 Hayraz dün başladık tansiyon takibine dün hastanede falan çok yoruldum düşük çıktı 7 6 çıktı bugün evdeydm sabah kahvaltı yaptım sadece 14,9 😞😞 çok korkuyorum of
Hayraz Ceylann_5311 bi parça limon al hep elinin altında dursun dilini sür ben öyle yapardım düşürüyor canım. Dikkat et
Bde Ceylann_5311 tuzlu unlu ürünlerden biraz uzak dursanızda iyi olur sizin için birde ebemle görüştüm bugün benim dün şekerde sınırda çıktı limon ekşi ama şeker oranı yüksek dedi aklınızda bulunsun limona dikkat edin kızlar çok tüketmek iyi değilmiş
Ceylann_5311 Esrayksl Ya çok yüksekse müdahale edilmez mi ne bileyim valla çok yoruldum ya daha 7 . Haftada Bu sorunlar oluyor ilerde napcam
Esrayksl Ceylann_5311 14-10 üzeri biraz sıkıntı canım takipte kal 15-11 gibi yada 14-11 gibi görürsen doktora git bence