Esra33 Meleyke97 ya aynı bnde bi an önce doğsa kucağıma alsamda öpüp koklasam diye ama geçmiyor zaman ❤️
Naghansuel Esra33 merhaba 32+5 iri bir turp kadar vakit geçmez oldu son zamanlar bir an önce geçse de bebeğimi alsam kucağıma mart sonu Nisan başı dedi doktor doğuma bakalım mart annesi mi Nisan annesi mi olacağım heyecanla bekliyorum 🥰🥰
Melikeek Esra33 Onun arastırmasını bende cok yaptım cevremdekı cogu kısıden de park yatak fıkrını aldım canım 3 4 yasına kadar kullanabılır sonrasında kutusuna koyup kaldırılması fıkrı hosuma gıttıgınden o sekılde aldım 🙂
Esra33 Melikeek fotoğraf atabilir misin canım araştırayım bakayım ya çok aşırı kararsızım bi aklım sepet beşik diyor bi aklım bez beşik diyor annemiz bi büyük beşik alacaklar bnde oturma odasında filan otururken kolay taşınması olan beşiklerden istiyorum bakalım cnm
Sevimliars Bizde balkabağı olduk 🥰😘 öyle gördükçe aldım ama daha bir sürü eksiklerimiz var 🤔🤔 yıkama falan da olmadı nasıl olacak bilmiyorum doğum için temizlikti hazirlikti hepsi beni bekliyor 😣😣😣😣
SibelCengiz Esra33 banada erken diyorlar daha cinsiyetide belli degil ama cok merakliyim biseyler almaya :)
Cengizenhar2020 Esra33 Bende aynı sekilim Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 nerede oturuyorsunuz😇
Melikeek Esra33 Resim yollamasını bılmıyorum canım 🤭 ama modelı crystal baby dıye gecıyor ben 70x110 ebatında aldım bebiş ıcınde genıs geniş rahat yatıp uyusun dıye ama o da kapıdan gecmıyor toplayıp tasımak lazım bılgın olsun😅
Esra33 Melikeek ya ben küçük değilde hafif bi beşik olsun istiyorum ama bi bakayım annemgil büyük beşik alacaklar onlara aldırırım bende artık küçük bişeyler alırım 😂😂😂
Kayarozlem8023 30+1 le hindistan cevizi kadar olduk 2.hamileliğim bu şükür herşeyş var ama henüz yıkayıp hazırlamadım kısmetse haftaya artık😂😂
Esra33 Cengizenhar2020 valla canım ilk başta güzel gibi görünüyor ama yağan karlar hiç erimiyor buz olarak kalıyor ve dışarıya çıkamamak hiç iyi değil ya