Gzdgzdkrt Sbncelif canim aynı bende 6 haftalıkken mide bulantı şikayetlerim vardı, doktorum onzyd 4 mg hap verdi. Tek kelimeyle mükkemmel bir hap. Bebeğe hiçbir zararı yok. Zaten doktor verdi ☺️ Yinede doktoruna danış
Asnb Sabahlari uc dort tane kuru incirle süt bulantiya iyi geliyo demisti bi tanidigim deneyin isterseniz kizlar
aysenur30 Sbncelif Sbncelif maske takabilirsin kokulara karşı mide bulantısına da çubuk kraker tuzlu şeyler tüket muz ye bende senin haftandaylen başladı 12 de bitti kuru ekmek yedim hep
Cerennnnnnn Bnde 6. Haftadan beri çekiyorum 6 kilo verdim 13. Haftamdaym bisuru bulanti ilaci kullandim . Prillam dr suan kullanyrm bu vile yaramadi bana bilmyrm valla hala devam benim Rabbm yardimcimz olsun
Sibelaktas Hulyaawc prilam günde 4 e kadar içilebiliyo bana da yetmedi gece yatarken 2 gün içinde 2 tane içiyodum
Hlyyldz Sbncelif doktora gidip mide bulantisi hapi al canim bende fenaydim okde cok cektimdi kan kusuyodum artik ama hapa basladim artik kusmam yok birszda olsa yemek yiyorum prilam verdi bna gece 1 tane iciyorum tum gun yetiyor