Adige09 Mavisgoz16 dogum icin neden devleti tercih etmiyorsunuz ??? Devlette adami yemiyorlar merak etmeyin uygun bir hastane kendinize göre belirleyebilirdiniz müşteri gibi karşılanmak şahsen benim zoruma gitmisti o nedenle özeldeki doktorumun takibini birakmistim.
Cherry5 Adige09 doktoru özel hastanededir doktorundan memnundur imkanı vardır vs vs. Kimse devlette insan yiyorlar demedi özel de insan yemedikleri gibi. Herkes istediği hastaneye devlete özele gitmekte özgür takdir edersiniz ki. Devlete mi gideyim özele mi gideyim diye sormamış arkadaş.
UraSsmom Mavisgoz16 Benim çalıştığım hastanede baştan beri gidenler anlaşıyorlardı ve eski fiyat üzerinden doğum yapıyorlardı. Tabi ödemeyi erkenden yapı orlardı peşin olarak. Şuan gittiğim hastane ne yapar bilemiyorum zamlı uygular heralde 🤷♀️
Masal78 Mavisgoz16 canım indirim yapiyolar mi ki aynı doğum yaptın hastane mesela ben 2. Hamileliğin yine oğlumu doğum ettiğim hastanede yapicam doğumumu desem konuşsam indirim yaparlarmi 1 buçuk sene oldu doğum edeli bu 2. Gebeligim Şubat sonu olucak doğumum ve önceki 1200 doğum etmiştim şimdi ise 1800 dediler sezeryanaa
Adige09 Cherry5 fiyat konusunda kafasında soru işaretleri var ki özel hastane fiyatlari da malum duymuşsunuzdur iyi okuyup yorum yaparsanız değerlendirme de objektif olabilir.Devlet hastanesinde musteri gibi agirlanmazsiniz tabi kişilerin kendi iradelerinde ; mukayese yapabilirligi acisindan yorum yazdim sizi de ilgilendirmez istedigim gibi fikrimi beyan ederim !
Cherry5 Adige09 Siz mukayese yapması için fırsat sunmamışsınız ki arkadaş bir şey danışmak istemiş takibini özelde yapanlara, devlet mi özel mi diye mukayese istememiş. Devlet hastanelerine bir eleştiride vs bulunmamışken siz “Devlette sizi yemiyorlar” diyerek sert bir giriş yapmışsınız. Özel hastaneye gidiyorum ve hiç müşteri gibi karşılanmadım ama karşılanma ihtimalim de var. Tıpkı sizin devlette çok iyi karşılanmanız ama karşılanmama ihtimalinizin de olması gibi. Burada devlet hastanelerinde gördükleri kötü muameleleri anlatan insanları da görüyoruz. Her iki grup hastanenin de iyi veya kötüsü olabilir. Tabi ki herkes fikrini söylemek de özgür ben de özgür olduğum için yazdım.
Adige09 Cherry5 son anda Devlet hastanesinde dogum yapan yakinlarim oldugu icin onu da alternatif olarak görebileceğini soyledim evet cunku dogum parasini ödemekte gucluk çekecek konu sahibi aklinda bulunsun yani gereksiz bir yorum yapmissiniz bana hic gerek yoktu marjinal faydasi da Sıfır 😄 kötü niyetli bir yazi olsaydi okey derdim kusura bakmayin elestiremezsiniz
melcay Ben türkiye hastanesi-özgür hanım a gidiyorum. Muayene ücreti 190₺, normal doğum 4500₺, sezaryen 4900₺. Epidural isterseniz sezaryen doğumda 1250₺ de onun için istiyorlar.