Didem87 Naaagihannnn bidaha gitsem ağdada doğabilirde 😊 bide okadar ağrım sancım vardı 2gündür ağrılardan kesildi anlamadım vazgeçti doğmaktan sanırım 😁
Au-Krm23 Naaagihannnn sizin için hangisi hayırlısıysa öyle olsun canım 😊 ama o zamanı beklemez gibime geldi belki yarın belki yarından da yakın 😇
Sumeyye_g Naaagihannnn bence yaptır canım ama ağdada Doğumu tetikliyor diyorlar o yüzden bende korkuyorum jilete başladım valla ama her an ne olacağı ne zaman geleceği belli olmaz zaten ağda hemen çıkarmaz yaptırın eğer çok bi acı hissetmiyorsanız
Canselgly Naaagihannnn bende 37 de yaptırdım hala gelmedi bebeğim iki gün sonra 40 haftam olcak dün gittim tekrardan kuaföre gelesi yok kızımın 😔🤭🤩
Ask_H Naaagihannnn ablam da 37. Haftasındaydı ağdaya gittk birazda o gün yürüdü falan akşama sancısı başladı ve bebii geldi bazı bünyelerde sancı yapabiliyor haftanız iyi bebeğiniz gelse de sorun olmaz sanırım yaptırabilirsinz bence istersenizde 39. Haftada yaptırın 🥰
Naaagihannnn Ask_H carsamba gnu kontrolum var acaba pazrtesiymi beklesem bilemedim🤷 ay ins bende ole olurum agda tetiklesede dogursam artik hayrlisiyla 🙈
Sumeyye_g Naaagihannnn aynen görünmüyor maalesef ağdalı zaten yine aynı şekilde tek başıma yapamıyorum artık ve aşırı acı oluyor normal zamanda böyle olmazdı duşta aynayı koyuyorum öyle yapıyorum 🙈
Kubra2503 Valla kızlar jilet beceremiyorum, ben de alabildiğim kadar alıyorum .Ağdayı kendiniz mi yapıyorsunuz bana bir akıl verin
Naaagihannnn Kubra2503 yok tatlim nerdeeeeeee kuafore gidiorum hic bisey goremioruz ki.nasil yapalim bizi artik kuafor paklar.😊
Canselgly Naaagihannnn aynen ne bebeler geliyo ne de ağda yapabiliyoruz 😄 kuaför iki dk da hallediyo ben yapsam korkuma çekemem 😄😄😄
Naaagihannnn Didem87 vala ole bak geceden beri yanlarimdan agri var bacak aralarimda sizi var ama bu un disinda hicbisey yok doktora gitsem yine bisey cikmicak hafta ici gittim fos benim kiz nst ye gelince doktoru gorunce sakinlio bi uslu kiz oluo 🙈
Naaagihannnn begumseker ins vala artk dogurmak istiorum rabbim hayrlisiyla hepimizin yardimcisi olsun 🤲
Didem87 Naaagihannnn bende günlerdir yürüyemez olmuştum çarşamba muayenem vardı kesin sancı çıkar dedim ama hareket bile etmedi nstde çok ilginç hissediyorlar demekki 🤔😊