Naaagihannnn Kizlar bugun 38 bitio normal dogum bekliorum sizce agda icin erken mi yoksa 40 i beklemelimiyim birde bole yakalanma var tabi sizce ne yapmaliyim normal dogum bekleyenler naptiniz?
Hamileanne Naaagihannnn yani 38+4 de doğum yaptım normal doğum 40 çok nadir oluyor 38 39 da genelde doğum oluyor riske atmayın
Naaagihannnn begumseker vala ole hadi hayrlisi 🙈 gerci dun geceden beri bole afedersin bacak aralarimda sizi hissediorum buda bi belirtimi bilemedim ama sonumuz hayrola 😀
Esrntltrn Naaagihannnn bence agdanızı yapın eger catı muayenesi olmadıysanız doktorunuz cok yüksek ihtimalle catı muayenenizi de yapıcaktır bugünlerde
Naaagihannnn Esrntltrn olmadim henuz benim doktorum cok dogru bulmuo cayi muayenesini son ana kadar yapmayi planlamio 🤷 siz oldunuz mu?
arslanmerve57 Naaagihannnn en korktuğum şeydi çok şükür yok şu an ağda problemim de hiç yok almıyorum 🙈
Au-Krm23 Naaagihannnn bence yapmalısın artık bu saatten sonra ne olacağı belli olmaz . Zaten iki hafta aldiğin gibi duracaktir sonrası nasil olur bilmem 😊
Didem87 Benimde 37. Haftamda birazcık kanamam olmuştu korkumdan hemen kuaföre gittim heran olabilir diye ama şimdi 40ıma az kaldı hala gelen yok
arslanmerve57 Naaagihannnn daha önce epilasyona gidiyordum 5. Seanstan sonra hamile olunca yarım kaldı bıraktım ona rağmen şu an hiç yok çok şükür 30+4 Haftadayım ☺️
Au-Krm23 Naaagihannnn sizin için hangisi hayırlısıysa öyle olsun canım 😊 ama o zamanı beklemez gibime geldi belki yarın belki yarından da yakın 😇