Ciida67 Sltnzlm maşallah ne güzel peki bana neden böyle dedi ya sanki kendi hiç dogurtmadimi normal bu şekilde bebekleri
Meliha_nur Ciida67 oyle sey mi olur ya yok artik 2870 kilo benim bebegim ve doktorum kesinlikle normal yap dedi hem dogum cok kolay olur hem sutun hemen gelir cok iyi olur dedi hemde ikinci cocugun kilolu olursa eger ki vucudun kaldirir dedi
Helobeybi Ciida67 750 gr doğan bebekler varr aylarca küvezde kalmak zorundalar..onları düşününce bebegınizin kilosu onlara göre çok çok iyi ...emzirme dönemınde hızla kilo alıyorlar zaten ..bunlara cok takılıp moral motivenizi aşaya cekmeyın lütfen.♥️
Ciida67 Helobeybi teşekkür ederim desteğiniz için normal olmasını çok istiyordum kafamı karıştırdı doktor gerçekten
Misssimsek Ciida67 valla iri bebekler daha riskli diye biliyorum ama doktorumuz biraz kolaya kaçıyor olabilir mi? Başka bir görüş daha almanızı öneririm. Farklı bir sorun yoksa bence bebek kilosu normal doğuma engel olmaz
destiny123 merhaba benim de bebegim 37+0 da 2650 gr boyu 49 cm , fakat kg su az . doktor aksine normal doğumun daha kolay olacagını söyledi mantıkende düşündüğümüzde böyle oluyor bence farklı bir görüş alın , sağlıklı doğumlar inşallah 🙏🏻
Sevincakarsu Ciida67 canım benim bebeğin kilosu da düsuk bende normal istiyorum ve doktorum aynı şeyleri söyledi bende riske atmaya cam dinleyeceğim
Eceveannesi Ciida67 ben .2.700 doğum yapdim39 haftada normal doğum oldu şuan kızım 8 yaşında ne. Biçim doktorlar var seni korkutmuş bişey olmaz Allah'ın izniyle