Evet kızlar ben bebeğime kavuştum sizde sağlıkla kavuşun inşallah.genel sezeryan olurum diye düşünürken spinal oldum.iyiki de spinal olmuşum.anestezi doktoru ikna etti.bende kabul ettim.oncelikle hastaneye yatisim yapıldı kan aldılar damar yolu açtılar ve sonda takıldı.hemen ameliyata alındım.orda bilgilendirme yapıldı genel olursan daha fazla acı duyarsın bebeğini hemen emziremezsin spinal yapmak istiyorum ben tamam mi dedi bende heyecanlanırsam ne yapicam dedim eğer öyle birşey olursa uyuturuz merak etme dediler.bende kabul ettim.belden yapılan iğne hiç hissedilmiyor hemen ayakkalarinağırlaşıyor ve hicbir şey hissetmiyorsun.bebek hemen cıktı zaten benim dikişlerimde yarim saat falan sürdü sürekli farklı konularla sohbet ettikleri için ameliyatı düşünmüyorsun konuşuyorsun.odaya geldigimde3 saat birşey hissetmedim ayaklarını hissedince şöyle dediler ağrı başlayınca söyledim hemen ağrı kesici yaptılar dayanılmayacak ağrılar değil.zor olan ayağa kalkma orda da yavaş yavaş alışıyorsunuz.su an hastaneden yazıyorum gazımın çıkmasını bekliyorum çıkarsa yarın taburcu edecek doktor elimden geldiğince anlatmaya çalıştım inşallah faydası olur içiniz rahat olsun ağrı tabiki var ama dayaniliyor