Ummugulsum_44 Sumeyra97 Kasık ağrısını çok iyi hatırlıyorum yani her gün adet oldum korkusuyla kalkardım başlangıcı gibi hafiften sancılanırdım bide hissediyorsun zaten içine mi doğuyor bilmiyorum ama
Annesed Uykuuu 😴 ogluma hamileligimde bütün gün uyurdum evde tektim simdi yine aynıyım ama oğlum uyutmuyor kesin değil adete 4 gun var bakalım belirti mi yoksa psikolojik mi 😇🤷♀️
Blcns Ben de adet kanaması gibi değil ama leke şeklinde kan gelmişti. Çok okuduğum için de böyle şeyleri, anladım yerleşme kanaması olduğunu. Adet gecikmesinin 3. Gününe kadar zor dayandım sonra test yaptım pozitif çıktı ☺️
Kavrlms16 Sumeyra97 benim göğüslerim hassazlaşma değilde bi ağırlaşmış gibiydi koku hassasiyetim başlamıştı bide gece tuvalete kalkmayan ben her gece uyanmaya başlamıştım öyle şüphelendim bi test yaptım ve pozitif 🥰
[silindi] Sumeyra97 ben bildiğin regl belirtileri yaşadım zaten hamilelikle aynıymış kasik bel ağrısı göğüs ağrısı ve sivilce günüm yakındı çünkü 4 gün geciktim test yaptım baktım çok şükür ki hamileyim bende böyleydi belirtiler 😀😀
Ebruikraaa O kadar karnım ağrıyoki adet olucam sanıyodum ve iş yaparken birden bırakıp gidip yatıyodum 🤷🏻♀️
Yesmckmk Sumeyra97 benim hiç yoktu 😂 ben regl olacağımı bi gün önceden anlarım kasıklarım hafif şişer ve çok minik bi agrı olur o olmayınca diyorum hamileyim diye şuan 9 haftalığım çok şükür bi sıkıntım olmadı da kusma falan gibi sadece uykuya düşkünlüğüm arttı bi de arada mide yanması gibi birşey hissediyorum bu kadar
Gzdkskn Sumeyra97 acayip uykum vardı, birde oturup kalkarken iki kasığım arasında bir ip varmış ben kalkınca geriliyomuş gibi hissediyodum onu farkedince test yaptım mide bulantısı falan pek yaşamadım öğrenmeden önce sonrasında oldu olanlar 🙈
Ipk_dygn Sumeyra97 adet sancısı gibi sancılarım olmuştu ama sancıdan çok batma tarzında birda halsizlik ve uyku isteği vardı