Mehriban94 Kaç haftaliksiniz hangi ilaçlar kullanıyorsunuz doktor önerileri neler paylaşirmisiniz benimle biz ikiz bekliyoruz 20+6 hamileyim tüp bebek değil ve tek yumurta ikizi
Ddmtumer Mehriban94 Mehriban94 22. Haftadayım çift yumurta ikizleri hamilelik basından beri progestan ftil kullanıyorum magnezyum kan ilacı kan sulandırıcı balık yagı nidicart ( tansıyon ilacı) kullanıyorum ama benım raham agzı yetmezliğim var serklajlıyıö erken doğum riskinden dolayı bu kadar çok ilaç malesef
pamuk32 Mehriban94 bende 10+5 tek yumurta ikizlerime hamileyim... Şu an folik asit ve progestan hap ve iğne kullaniyorum 🥰🤲
Arzuefee 32 haftalık cift yumurta ikizi 💜💙 hiç ilaç kullanmadım cnm sadece 3 günde bir 5 serum yedim kan ilacı icemedigim icin serum olarak aldm 🤗
Ddmtumer Tupbebekleikizlerehamile 5. Aya girene kadar benımde hiç geçmeyen bi mide bulantım vardı hiç bişey yiyemeyim kilo veriyordum doktorum vitamin ve mide bulantısı için serum taktıyordu
Momnurse Tupbebekleikizlerehamile canım bende aynıyım tüp bebek benimkiside mide bulantısı benide mahvetti.Bende oksapar crinone jel coraspin ve prolutex kullanıyorum üç günde bir
Tupbebekleikizlerehamile Oksapar ve crinone jel kullanıyorum ben şimdilik konyada yaşıyorum siz nerde yaşıyorsunuz
Esrakurukuz 10 haftalığız tek yumurta ikizi 4. Haftada başlayan füşük tehditim var hala progestan fitil kullanıyorum ne zamana kadar kullanılan bilemiyorum 🤲💕
Arzuefee Mehriban94 bana 5 serum yazdi kan ilacini bittiginde soyledim bi seferlik dedi gerek yok heralde anlamadjm bende 🙄
Sibelcik 26 haftalık çift yumurta ikizi 🤲magnezyum, omega , Demir ilacı ve progestan fitil kullanıyorum ☺️
Esra2020 Ddmtumer aynı ilaçları kullanıyorum extra kullandıklarımda var sizde surekli yatıyor musunuz.ben yatıyorum serklaj da var
Ddmtumer Esra2020 ekstra hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Tavsiye edecegınız bişey varsa doktoruma sorayım
Esra2020 Elifcek 19. Haftada gıttık bırı 280 dıgeri 200 gr dı.aradaki fark fazla dıe perınatologa yonlendırdi.haftaya gıdecez.sizinkilerin kilosu nasıl
Elifcek Esra2020 bende 19+5 de detaylı ultrasona girdim birine 300 diğerine 307 gram dedi ama iyi ya da kötü demedi o yüzden aynı haftadayız diye sormak istedim . Ama benimkilerin arasında da önceden fark vardı 30 gram kadar kapatmışlar arayı pekmez için o kilo yaparmış
Esra2020 Ddmtumer haftada bır b12 ıgne kullanıyorm.devıt .ayda bır deposilin iğne. Haftada bır de proluton depot.ben ilaç onerisinde bulunamam dr unuz uygun gordugunu veriyodur.sizin bebeklerin kilosu nasıl.