fjolla arkadaslar ben 8+3 olmama ragmen karnim baya cikti yani gorenler hamile oldugumu hemen anliyo eski kiyafetlerime sigmiyorum laztikli hamilleik pantolon aldim dusunun boyle olan var mi yani karni buyuyen var mi 🤲👼🏼
Gzmsydr fjolla yarin tam 8 hafta olcaz ama bende çıkmadı daha bilemiyorum zaten doğru düzgün bisi yiyemiyorum ki karnım da çıksın:(
d190516 fjolla kuzum gazdır be o benim oğlumda karnım 29 haftalıkken çıktı 😂yine hamileyim darısı bunun başına 😄
fjolla Deletedmom137 ever bende oyle dusunmustum buladar erken beli olamasi bana da tuaf geliyo cunku daha erken herkese soylemek istemiykrum ama gorunce hemen aniyolar 🤷🏻♀️
fjolla Dsg evet ilk gebeligim gobekli degilim hata zayifim 54 kilo hile hamile kaldim dun baktkmda 57 olmmusum
Deletedmom137 fjolla benimde öyledi canım sabahları iniyor yemek yiyince çok belli oluyordu 16.haftalarda inşallah baya belli ediyor
nursedahatira fjolla ilk haftalarda çok fazla şişkinlik oluyo 5 haftalıkken olan göbeğim şuan 12. Haftadayım yok yani. O zamanlar karnım şiş ve sertti
Ayseyu fjolla ilk gebeliğimde hemen çıkmıştı benim sizin gibi şimdi 10 +4 üm karnım düz sanırım iç karnım genişledi hiç belli değil
fjolla demek normal bu bazi hamilellerde olabiliyo boyle bisey cunku insanlarin tepkisi rahatsiz ediyo aa ne sismisin henuz 2 aylik sonuna kadar ne olucan fallan 🤷🏻♀️