AATozarr Gupssse Anladım cnm ALLAH yardımcın olsun inş temiz çıkar sonucun , sonucunu alınca gitmen daha mantıklı olur dediğin gibi o zaman ilk jinekolojiye görün onlar zaten yönlendirir seni , RABBİM tez zaman da gönlüne göre versin inş🙏
SecilM Tgb2310 ben de cem hocanın hastasıyım 1 yıldır. 1 ameliyatımı o yaptı kapalı yöntemle. Çoğu doktor yumurtaloğın da alınır ve açık ameliyat olur diyordu. Ama cem hoca tecrübesiyle Allah razı olsun kurtardı ve yumurtalığım da alınmadı. 2.tüp bebel tedavimdeyim onda. İlki tutmadı. 2.si de ptesi öğrenicez. Tutmasa bile 3.yü yine ona gitmeyi düşünüyoruz. Sorun eşimde olduğu için embriyolar 3.güne gidebiliyor ve rahme tutunmuyor sağlıklı sperm olmadığı için.
SnmTt Gupssse devlet değil ama hrs kadın hastanesinde Tarık Aksu’yu öneririm. Benim düşük tehlikem vardı doktorum ilgisiz olunca onu bırakıp Tarık hocaya devam ettim bebeğimi o kurtardı yoksa ölücekti😐
Ceyo00 Canim gazi hastanesinde hoca doktorlar var perinatoloji diye geçiyor benin bi sıkıntı yok ama orda hoca muayenesine gidiyorum ücreti 189 sadece hoca ücreti ödüyorum diğer herşey devlete ait
Hafsahira ZhraB canım doğumu bende orda düşünmüyorum zaten aldığım yorumlar beni de baya korkuttu ilk doğumumu ankara eğitim araştırma devlet hastanesinde yaptım özelden farkı yok tek kişilik odadasın bebeğini doğar doğmaz yanına koyuyolar ne oluyosa o odada oluyo yani muayene polikinlik açısından etlik güzel normal gebe polikinliği de ilgisiz ama riskli gebelik hastalara çok iyi bakıyor çok düşüyolar hastalarıj üstüne her hafta kontrol 25 haftada bile nstye bağlıyolar her türlü önlem var yani