Hilall3 Merhaba bayanlar bebek arabası araştırmasına başladım ve çok kararsız kaldım siz hamgi marka ve özellikteki arabayı aldınız yada alıcaksınız yardımcı olursanız sevinrim 😍
Tlaynz12 Hilall3 krafta bakıyorum travele bayılıyorum ama komşumda travel var sürümü falan o kadar rahat ki
Ilknurgoksuckr Hilall3 Kraft pro fit 👍🏻İndirimini takip edip alabilirsin 7 aylık oglum uzun zamandır girmiyordum buraya postunu görünce duyarsız kalamadım memnunum tek sıkıntı araba bagajınız küçükse sorun olabilir
[silindi] Hilall3 kraft solid marka travel sistem bebek arabası kesinlikle 💯 küçük bagajlı araçlar için ideal tek elle kapanıyo fiyatı aşırı uygun e bebekte pazar günleri 1200 tl
Pcosaragmen Ebrubera Ben bunu alacağım doğumdan sonra ,evde baby care in puseti var çünkü ,çok iyi bir arabaymis ve çok hafif
aksu5334 Ben tam yatar baston araba bakıyorum elele de kabin boy buldum bitane o olucak büyük ihtimal. Araban yoksa ve toplu taşıma araçlarını kullanıcaksan pratik ufak araçlar daha rahat oluyo. Travel sistemler evet güzel rahat ama gördüğüm kadarıyla kapatması dert büyüklüğü dert. Şahsi fikrim böyle😊
Zuhraa Bende yoyko travel almaya karar verdim hem hafif hem kullanışlı. Kullananların hepsi memnun bir bakın derim
spiker_anne Hilall3 ben almadim bebek arabasi ilk zamanlar gerek duymuyorum, bebegim doğduktan sonra bakicam hem onuda götürürüm seçmeye 😁
FatmaKucuk Hilall3 Ben de şuan araştırma aşamasındayım. Hafif olmasına dikkat ediyorum. Normalde anakucağı uyumlu kabin boy bi araba düşünüyodum. Chicco miinimo 2 ye baktım çok hafif sürümü çok kolay tek elle kapanıyor fiyatı da şuan 1.100₺ https://youtu.be/3_YZlPGAY-8 Ama çevremde kullanan arkadaşlarım travel sistemlerin ağır olsa bile daha dayanıklı olduğunu uzun ömürlü bi şey istiyorsam travel sistem almam gerektiğini söylüyorlar. Travel sistem için eşim Britax Römer Affinity almak istiyor çok kaliteli bir ürün ama anakucağını da takınca 13 kg oluyor. Ağır olması dışında bi sıkıntısı yok mağazada inceledim gerçekten çok kaliteli. Şuan da 3.500 liradan 1.500’e düşmüş Joker mağazasında. Yoyko City tavsiye edildi travel olanların içinde en hafiflerden biriymiş 7.5 kg. https://youtu.be/WO_nEuQKtEM Bana hafif olduğu için sürerken biraz fazla sallanıyor gibi geldi videodan izlediğim kadarıyla. Fiyatı 1.700₺. Sonra bugün happy momda bir annenin Bagi Easyfold’u tavsiye ettiğini gördüm. Fiyatı şuan 2.250₺ indirimde https://youtu.be/P8qROtnHZyU Ben çok beğendim hem 9.5 kg ortalama bir ağırlıkta. Hem tek elle kapanıp açılıyor. Hem tentesi tam kapanıyor. Hem önünde rüzgarlığı, var bebeğin ayaklarını ve gövdesini kapatan. Hem tekerleri süspansiyonlu ve 360 derece dönüyor. Bebek arabası da çift yönlü dönebiliyor. Benim dikkat ettiğim hususlar bunlar. Henüz karar vermedim ama düşüncelerim bu şekilde 😌
Hilall3 FatmaKucuk çok teşekkür ederim açıklayıcı bir şekilde olmuş en son söyledğiniz bebek arabasının videosu gerçekten güzel gibi gözüküyor incelemek lazım 😄
Papatyakalplikadin pyrzmom bende cadillac air aldım. Mağazada inceledim, sürüşü, kalitesi, tam aradığım bebek arabası ben bayıldım 🥰
FatmaKucuk Hilall3 Rica ederim 😊 O bebek arabası civil mağazalarında ve eğer İstanbulda oturuyorsanız Haramidere tarafında Babymall bebek mağazasında varmış, diğer bir çok markanın bebek arabaları da varmış, biz haftasonu oraya bakmaya gideceğiz 😊
Zuhraa Nesekaya yoyko innovation veya luxury canım. Ikisini de beğendim hem hafif hemde kapatinca baya küçülüyor.