essrasr 15+4 Haftadayım bende hala belirti yok şükürler olsun. Karnımın büyümesi dışında tabi 😊 tamamen bünye ve genetik olduğunu düşünüyorum bu bulantıların baş dönmelerinin.. Hayırlısıyla tez vakitte bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah🤩🙏🏻🤩
Papatyali essrasr içerde neler oluyo bilmiyorum dışarda da değişiklik olmayınca aklıma kötü şeyler geliyo işte 😂
Ayse1608 Papatyali benim kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oldu göğüslerimde hemen hassasiyet başlamıştı 10+1 im mide bulantısı olmadı ağrım olmadığında bende hamile değilmişim gibi hissediyorum ☺
Papatyali Ayse1608 bnm çok nadir sancım oluyo onun dışında bişi yok göğüslerimde aynı belki de daha küçük diyedir 🤗
Aysun2834 Papatyali 5haftalıkken öğrendim sadece kokuya karşı hassasiyetim vardı hiç hamile gibi hissetmedim kendimi 7haftada miğde bulantıları başladı
Aysun2834 Papatyali inşallah Rabbim bu güzel duyguyu sizede nasip etmiştir 🙏🙏hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Kaansinem Papatyali benim 8.haftam mide bulantilarim başlayalı 1 hafta oldu çok sık yok ara ara geliyo özellikle da sabahları tabiki de bulantı olmasa çok iyi olur 🤗 kasıklarinda iğne ucu batması gibi şeyler hissedebilirsin onlar çok normal
Kaansinem Papatyali daha çok yeniyiz bakalim nelerle karislascaz benim bebiş büyümüştür yarın nasipse gorucem inşallah 😊
KadirMerveAknc Papatyali ben normalde adet olmadan önce hiç bi belirti yaşamazdım ne kasık ağrısı ne bişey ama o ay sanki adet olcakmışım gibi acayip kasık ağrısı çektim birde öüge anlıyı izlerken ağlamıstım durduk yere o ay anladım hamile oldugumu adet günümde test yaptım pozitif ☺☺ Şimdi 4 aylık olduk Rabbim analı babalı büyütsük sağlıklı sıhatli kucagına alırsın inşallah ☺
Papatyali KadirMerveAknc biz 4+5iz tecrübesizim de merak ettim 🙈 bnmde hiç belirti olmadı. Maşşalah size 🙏