ipek_aras25 Yesimmmmmmm en son salı yaptırdım beta hcg 140.6 çıktı bi sonraki kontrolüm 12 şubatta o zaman bakıcaz tekrardan o zamana kadar 1100 olur dedi doktorum
Yesimmmmmmm ipek_aras25 insallah degerlerimiz yavas yavas yükseliyor. Yukselsinde yavas yukselsin. Ben simdi yarin aksam yapicam ctesi dr gitmeyi planliyorum kese nisey yok ama belki takviye ilaç verir
Minoo01 Yesimmmmmmm Benim 4000’lerdeydi ilk yaptırdığımda. 4 haftalık gebeydim doktora gittiğimde de. Tahlilden 3-4 gün sonra gitmiştim.
DuyguDemir3 Yesimmmmmmm 6 haftalık alttan muayene de kalp atışını biz duymadık fakat doktor kalp atışı var ben görüyorum dedi. 2 hafta Sonraya randevu verdi ilk kalp atışını 8 hafta 2 günlükken duyduk :)
aayseegul nurglakays-95 cnm ilk kan değerinde adetine kaç gün vardı?benim 6 gün varken 49 çıktı iyimi bilemedim bugun tekrar kan ver dedi dr
Minikum Yesimmmmmmm ben adet olmam gereken gün yaptırdım yani 4 haftalıkken 247 çıkmıştı değerim doktor tekrar tekrar yaptırmana gerek yok haftaya gel kese gözüküyor mu bakalım demişti bir hafta sonra gittiğimde de keseyi görmüştük zaten
Babyone Minikum ama Allah korusun dıs gebelık olabılır. Bunu goz onune alarak ıkı gunde bır gerekıyor kam vermek.
Minikum Babyone çok şükür öyle bir durum yok sağlıklı bir gebelik bebeğimizide gördük kalp atışınıda duyduk ☺️
aayseegul kızlar selam benim adete 5 gün kala değerim 49.66 çıktı 3 gün sonra tekrar istedi dr 173.73 çıktı artış iyimi sizce ? yarın adet günüm normalde
sadiyee Yesimmmmmmm cuma günü tekrar verdim 351 çıktı doktorum çarşamba günü gel kese görünecek büyük ihtimal dedi. Şimdi sabırsızlıkla Çarşamba’yı bekliyorum 😊