Kızlar 25 haftalığız.. Kız bebek bekliyorum.. Afedersiniz ama özel bölgemde ağrı hissediyorum sizde de aynı şey söz konusu mu kızlar?
Önemli
songul_onur o haftalarda hiç ağrı olmadı özel bölgemde. Olacak diye bir kural yok. Ama 32. Haftamda yaşadım ve sancı oldugu açılmam başladığı çıktı ortaya. Doktoruna mutlaka söyle bir bakar belki.
songul_onur aynı haftalardayız yaşamadım öyle bir şey 🤨 ama kimi kasıkta ağrı oluyor diyo kimi kemiklere herkeste farklı. Normaldir herhalde
11bsb daha önce de söyledim normal olduğunu söyledi.. Öğretmenim tempolu bir programımız var acaba onun etkisi olabilir mi diye düşündüm..
songul_onur
kuzum normaldir tabi herkes gebelikte farklı şeyler yaşıyor en iyi net cevabı doktorun verecektir.
songul_onur Belki baski olabilir. Ama kontrole gittiginde mutlaka sor doktoruna..
songul_onur kesinlikle haklısın canım her yerde çıkıyor zaten böyle insanlar 😂 ben de çok araştırırım böyle konuları özellikle tecrübeli anneler daha bilgili oluyor sonuçta
songul_onur birde rahim genişliyor ya sonuçta onun da agrısı olabilir ben bi kere sormuştum öyle demişlerdi
Shira gideceğim iki üç gün sonra umarım önemli bir şey yoktur🙏
songul_onur bnde 32.haftamdaym canm bndede var 24.haftadan beri var hemde
Yesmckmk bir gideyim bakalım neler söyleyecek doktorumuz.. Erken doğum riski değildir umarım ya🙏
Canan9627 öyle mi? Sordunuz mu peki niçin böyle bir durumla karşılaştığınızı?
songul_onur bende 25+2deyim cok nadir olsada agrıyabiliyo normaldir ama sorarsınız doktora 😊 bende şuan acayip bel agrısı ve göğüs altı agrısı var normaldir diye düşünüyorum malum 3ayımız kalmiş 🙏🏻
songul_onur yok kuzum değildir erken Dogum riski çok farklı.
Rahim genişliyor bebek büyüyor mesela benim bi gece dediğin agrı gece uykumdan uyandırdı düşün sonra geçti normal şuan kasık rahim agrısı felan.
tabi sen gittiğin de kesin sor başka bi sebep olabilir mi gibisinden
songul_onur 27 haftalıgız hic yaşamadım öle bi agrı baska falan canım. Şiddetliyse doktoruna danıs bi
Yesmckmk aynen
Yesmckmk sizin kaç haftalık acaba?
songul_onur insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼