Liliz Kızlar merhaba 🙋🏼♀️ Hamileliğin kaçıncı haftasında kilo almaya başladınız? Haftaya göre kaç kilo aldınız
Liliz Miranmiray ben daha cok basındayım o yuzden merak edıyorum bakalım bız 19 da nasıl olucaz Allahın ıznıyle 🤗
Liliz Zeyno_65 bende 10. haftadayım miğde bulantım yeni geçti bir kilo vermiştim onuda şuan gerı aldım sanırım 🙈
iremss Zeyno_65 inş istediğin gibi olur 🌸 son zamanlarda nerdeyse haftalık alınıyo kilo 😂 bi yerden sonra kontrol kayboluyo 😂
Zeyno_65 iremss inşallah öyle olur😊 Bu hafta almaya basliyicam gibi hissediyorum. Hedefim alabildigim kadar az kilo almak. Tabi nasipte ne var bilemem. Bi bakarsın durup durup 20 kilo almisim 🙈 aman yarabbim neler diyorum böyle ben 😁😁
Zeyno_65 Liliz evet benim şuan 17+3 dediğim gibi. 15 haftaya kadar aralıksız çıkardım hergun. Bu 2 haftadır çıkarmıyorum ama bulantı oluyo arada. En azından tam 4 ay hic kilo almadan gecirdigim için mutluyum 😁😁 5. Ayda da artik alayım olur o kadar diyorum. Ama kontrollü gitmek istiyorum nasipse. Birden tosuncuk olmaktan ve bunun bebeğe faydasının olmamasından korkuyorum. Yoksa kaç kilo aldığım önemli değil aslında.
seda1anne Liliz 19. Haftadayım 1 kilo aldım çok şükür umarım kontrollü alırım çok kilo almak iyi değil , bebek yeterince beslensin yeter yoksa 100 kilo olsanız da bebek 2,5 kilo olabilir
Shira Medine_1992 ben ilk gebeligimde tam 22 kilo aldim. Dogumdan 3 gün sonra eve geldigimde tartildim 13 kilo gitmisti. Yani 22 kilodan 9 kilosunu kendime depolamistim 😂😂😂 ama sonra 5 kilo daha verdim. Simdiye kadar 4 kilosu kaldi. Insallah bu defa daha kontrollü olmayi istiyorum 🙏🏼
Zeyno_65 Medine_1992 owww 😁😁 masallah valla kendimi 19 kilo almis düşünemiyorum. Yürüyemem heralde 😄😄 uzun boyluysan cok tostik durmamışsındır ama ben uzun boylu değilim o yüzden cok komik olurum gibi geliyor 😄😄
Liliz Zeyno_65 aynen oyle valla sonucta bebeği beslemek basta gelıyor cevredekı herkeste sen ıkı canlısın ye seklınde davrandıgı ıcın ınsanın yemeyecegı varsada fazladan yemek yiyebiliyor