RRR Değerlerinizin gözükmediğindeki rakamlarınızı ve karından mı,vajinal ultrason ile mi bakıldığınızı yazarsanız,yanlış anlaşılma zaten ortadan kalkacaktır.hafta değil b-hcg oranınız ve hangi ultrason ile muayene olduğunuzla alakalı gözükmemiş olabiliyor.
Çok yanlış yönlendiriyorsunuz.eğer değer 2000 üstü ve vajinal ultrason ile kese gözükmediyse 1 kontrol yani 4000 gibi tekrar bakılır.ben 1 günde beklediğim için ölümden döndüm.Sizin dediğiniz gibi 10 günü kafama koysaydım,o gece uykumda ölecektim.Bilmem anlatabiliyor muyum?doktorun teşhislerine rağmen insanları yanlış yönlendirmemek ve boşa umutlandırmamak lazım.En önemlisi de insanlara doktorunun ya da doktorlarının yönlendirmesi doğrultusunda gebeliğini sonlandıran bayanlara bu mantıkla vicdan azabı çektirmemek lazım.acabalarla yaşamasına sebep olmamak lazım.Bana da çok bilenler hastane ziyaretinde bile “aaaa bekleseydin keşke,bak bizim komşunun şusu,Akrabamın busu bekledi,bebek sapasağlam doğdu”.Daha insanlar ultrason da gözükmeyen kesenin sebebini ve dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyor ancak atıp tutuyor.Sırf bu zor durumu yaşayan kişi üzülsün diye 😞Aynı zaman da asla yanlış yönlendirmemek lazım.