elifkesmen Benzer durumu yasamis olan arkadaslar var mi ? Hcg yuksek kese gorunmedi dis gebelik yuksek ihtimal dedi! Hcg takip edilecek ama snrasnda ilacla mudahale edip etki siz Hale getirmelitiz dedi!
Tamam elifkesmen vajinal muayenede gözükmediyse malesef dış gebelik 😢 Allah sabır versin Profilimden eski mesajlarıma bakım isterseniz 😞
seymos elifkesmen bence görünmesi için erken olabilir. 4. Haftada gittim 1850idi betam kese gorunmedi. 8. Haftada kalp atışı duydum. Haftanıza göre beta normal gibi. Biraz bekleyin yada başka bi dr a gidin derim.
bilges elifkesmen herkeste farklı olur bılemıyorum ama benım degerım 5000felan çıktı karından bakalım kese gözükür dedı baktı göremedi ertesı gün bıdaha gıttım . Değer 6000 olmuştur artık gözükür dedı baktı gördü bır gün arayla göremesydı alttan bakacaktı. Ben göremeyınce dedım kesin dış gebelik ama öle olmadı.. Nasıp dua et bol bol. Alttan baktımı kesınmı dıs gebelık olduğu
Tamam elifkesmen düzenli artma olanı da yaşadım,düşüp tekrar yükseleni de.Biraz sizin vücudunuz ve bebeğin durumuna bağlı.
Kekmez elifkesmen dış gebelikte değer çok artar ama kese görünmez çünkü bebek rahim dışında başka bir tüpte oluşmuştur ve ihmal etmemek gerekir tüplerden biri patlayabilir böyle bir durum varsa başka bir hekime daha danışıp gereğini yap bence
seymos elifkesmen karından muayene de görünmedi. Alttan muayene ettirmedim. Bekledim ve niyetimi hiç bozmadım. Geçmişinizde düşük dış gebelik fln yoksa endişelenmeyin bekleyin derim.
Ysmnrn elifkesmen doktorunuz dis gebelikten supheleniyorsa muhakkak ihtimalin uzerine dusun ve asla sansa birakmayin. Dis gebelik gecirmis biri olarak soyluyorum ki erken mudahale cok cok onemli. Genelde prof. Seviyesinde doktorlar cok daha iyi anliyor. Ya da gelismis bir ultrasonla tuplerinize baktirin varsa orda gozukuyor. Ama asla bu ihtimali goz ardi etmeyin. Allah hayirlisini versin
KbraAcn Benim 5400 civarındaydı 4+3 haftalıktım yani çok küçük ama beta hcg yüksek kese gözükmedi 7. Haftada gittim hem keseyi gördüm hemde miniğimi yani demem o ki çok erken gidiyoruz aslında sabretsek 7. Yada 8. Haftada gitsek herşey netleşecek.
Pcoslubiranne KbraAcn dis gebelikte maalesef o kadar beklenmez dis gebelik varsa her gecen gun kadinin lehine ilerler.kese gordukten sonra evet beklenebilir ama kese rahim disina yerlesirse Anne için vakit kaybedilmemesi gerekir.
damlaikan elifkesmen benim benimde kese gözükmedi bana da değerlerin güzel ama kese Yok dedi doktor hatta sürekli Altan muayene ediyordu 11 haftalıkken Bebek karından ultrason ile görüldü meğerse benim rahmim tersmiş
Lavininannesi damlaikan aaa benimde rahim geride 6+4 günlük gittim kesem büyümüş ama bebiş yok dedi bide yolk kesesi oluşmuş kürtaj dedi benimkide geride olduğu için olabilirmi acaba kafama takıldı
RRR Canım henüz 5 haftalıkmıs 10 haftaya kadar beklemek zorundalar sen sabret erken öğrenmenin zararları hep banada aynısını dediler ama bir hafta hiç gitmedim doktora sonra gittim keseyide gördüm kalbide duydum ☺
Tamam RRR dış gebelikte o öyle 10 haftaya kadar bekle derseniz o kişinin meftasını bekletirsiniz.İç kanama riskinden dolayı 2 günde bir takip edilip 2000 üstü değerde kese hala gözükmemişse tedavi için 1 takip daha yapılıp tedavi için fazla gecikilmemeli.Sakın bilmediğiniz konuda yönlendirme yapıp kimsenin vebaline girmeyiniz. @elifkesmen arkadaşımızın inşallah bugün kesesi gözükmüştür.Eğer gözükmemişse doktoru zaten tedavisine başlamıştır.Allah yardımcısı olsun
Pcoslubiranne elifkesmen 5 haftalikken karindan da olsa görünüyor kese.Ben 4+3de ögrendim haftaya keseyi gormemiz lazim dedi 5+3de karindan gordum.gec dollenme olsa degerin de düşük olurdu.Yine de bekle bir kaç gün ama öyle 10.Haftaya kadar bekleme Kese rahimde gözükmediyse her geçen gün senin için tehlike arzeder.İnşallah görünür kesen.
elifkesmen Pcoslubiranne ı Tamam doktorda sizin dediğinizi yapıyor 2 gunde bir takip snrasnda müdahale şuan artıyor bekliyoruz 1hafta daha snra tedavi negatifse süreç