ebrucetin Ya ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum göbeğime ağda yaptıramıyorum bende jiletle alıyorum acaba bunun bi zararı olurmu bebeğime :(
Annece ebrucetin jiletle alma ama daha çok cikaaar ağda bezleri oluyor ya onlardan yapabilirsin ben öyle yapıyorum yapıştır cek hemen geliyor 😊
Grhn ebrucetin zararı olmaz ama çok fazlalaşır dikkar edin. Normalde hamilelikde hormonlardan dolayı bile çoğalıyor. Jıletle daha kötü olur
ATLASSSSS bende ağda yapıyordum ama şimdi bişi olur diye ,jiletle alıyorum hemen çıktığı için artık sıkıldım :(
Belislina Annece hazır varya elde ısıtılan onlar çok güzel acıtmıyorda sür 5sniye elinle komple ovup çekince hepsi gelir hemde güzel 👍🏻 ben şoktan alıyorum afedersiniz bikini kol altı filan güzel oluyor
Selalee22 ebrucetin valla benimde gobegim kıl dolu hic almiyorum bebek irkilmesin diye yada belki ben oyle hissediyorumdur ama almiyorum bence o kadar utanilacak bir durum degil 😂😂😂😂😂🙈
Merveeemmm Selalee22 bencede yani zaten doğum sonrasında dökülüyor bence almak mantikli değil.diye düşünüyorum yine tercih meselesi 🤦♀️🤦♀️😁
Gunes_ ebrucetin canım olmazda jiletde cok cıkarır ya benım tek tuk var eldıvenle alıyorum ama jılet ne bılıyım hem cok sert cıkar
Guldenece_2525 ebrucetin neden jilet vurdunuz ki göbeğinize şimdi o tüyler sakal gibi sert sert ve daha siyah çıkacak ve artacak iyice
Duyguali ebrucetin Daha çok çıkar. Herhangi bir sakıncası olmaz ama fazlaca çıkar doğumdan sonra da dökülmeyebilir bence kağıt ağdalar oluyor. Sür çek hemen gelir zaten 😊
Belislina Kızlar bide 5. Aydan itibaren ağda yaptıktan sonra çıkmıyor çok nadir yaaa ben hala beklemedeyim 😃😃😃 güzel baya acıda yok hem
Aysun- ebrucetin bende epilasyon aletiyle alıyorum doktor zararı olmaz dedi varsa onunla deneyebilirsiniz
Mila4 ATLASSSSS Bende ikinci gebeliğimde dr sormuştum.erkek doktordu birde 😁göbeğimi alıyorum canım acıyınca bebeğe birsey olurmu diye sormuştum,oda olmaz diyip baya gülmüştü..