Nursubasi TunarinAnnesi ilk gebeliğimi pıhtılaşmadan kaybettim kalbi durmuştu doktorum adetin bir gün bile geçmeden hamileysen öğren gel iğneye başlayalım demişti bunu 2 gün kala öğrendim iğneye başladım varsa çıkar kuzum adetini bekleme
Nursubasi TunarinAnnesi inşallah canımm geciktirme eğer pıhtılaşma varsa biran önce öğrenip iğneye başla
Findiklarim TunarinAnnesi nasil bebek kendisi dustu? Daha cok kucukmus allah tez zamanda yardimcin olsun bide neden olmus dusuk?
TunarinAnnesi Findiklarim kuzum pihtilasmadan diyor Doktorlar Ama 12 haftaya kadar geldi evde tuvalete dusdu bebegim plasenta kaldi rahimde onuda kurtajla aldilar InsAllah bu defa sag salim olur 🙏
[silindi] TunarinAnnesi bak canm hamilelerin hisleri dogru cikar ben 15 haftalik hamileyim ve hissediyorumki sen sahlicakla bebegini kucagina alicaksin❤️
TunarinAnnesi [silindi] Canim benim guzel kalbinden operim 💋InsAllah hepimiz guzel evlatlarimizi sag salim kucagimiza alalim Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi 🤲
Mrsakar Bence hamilesin, hcg çok rahat sıfırlanan birşey görümcem dış gebelik geçirmişti 2-3 günde değeri sıfırlandı senin neredeyse 1 ay olmuş
TunarinAnnesi Dlktpl tedaviyle devam edecem hamile olursam 1 2 defa korunmadik oda yumurtlamaya denk geldi qaliba
cerrah61 Düşük yaşadığın için bence bekleme kan testinde kesinlestir doktoruna git derim erken önlem alınması her zaman için iyi bu arada çizgi var tabi ki hatta ben nedense 3 çizgi gördüm 😂😂 hayırlısı olsun inşallah hakkında ❤️🤲🏻
TunarinAnnesi cerrah61 2 olur mu diyosun 😄Evet canm adet gunum kan vericem Ona kadar adet olmazsam tabi
cerrah61 TunarinAnnesi hahaha öyle bir şey olsa su testlerde kesinlikle 2 derdim valla benim gözlerim 3 çizgi gördü 🤭🤭 hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz inşallah 💮
Kubussce TunarinAnnesi Merhabalar. Daha önceki bebeğinizle ilgili postunuzu görüp yorum yapmıştım. Benimde 2.gebeliğim sizinle aynı sonuçlanmıştı. İlk düşüğüm 6 haftalık oldu 2 kere kan verdikten sonra tekrar hastaneye gitmedim ve 2 defa evde test yaparak sonucun negatif çıkmasını beklemiştim ve negatif çıkmıştı yani beta düşmüştü. Hiç adet görmeden 2.gebelik oluşmuştu. Çok yüksek ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun şimdiden rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🤗🤗
TunarinAnnesi Kubussce Icime su serptiniz Allah razi olsun InsAllah dediyiniz gibidir darisi bana InsAllah gozlerime inanamiyorum eskiden kalan HCG ola bilir diye adet bekliycem Dualarinizda unutmayin beni 🙏🥰
Nuriay TunarinAnnesi baci men test etdkm hecne çixmadi ancaq onsuz istemirdim hal hazirda çunki tekrar analizder vermeliyem
TunarinAnnesi Nuriay InsAllah mualice al bu ay aybasi ol sogan suyu ic erkude aslan pencesi ic temiz bedenle hamile qal canm 🙏