TunarinAnnesi Nursubasi Vermisem baci 2 ci gun cixacag InsAllah InsAllah qalarsan tezlikle sende İnsAllah
Nuriay TunarinAnnesi hee bacim anladim hamişsen ki ne gozel rabbim qorusun senide bebişinide menede tez likle nesib etsin
Nuriay Adel001 fibrinogen yazmalidi birde tromosit degesen bas aciram ki 50 dene laxtalanma sozu var bilmirem hansi deqiq laxtalanma faktorudu ancaq onu bilirem ki laxtalanmam yuksekdi fibrinogen olmalidi
Nursubasi TunarinAnnesi canımmm ben 8+5 haftalık hamileyim zaten çokk şüküür. İnşallah test sonucların temiz çıkar bende pıhtılaşma var iğne kullanıyorum hergün 🤲🏻
Nuriay Nursubasi diyoki kan pihtilasma testini verdim 2 gune cevabi çikicak sende çabucak hamile kalırsın inşAllah diyor
hava123 TunarinAnnesi 🙈tırnaklar dilkatimi cekti direk hakkını helal et biras farklı geldi , evet bencede gebelik var gibi canım
Nuriay Pelsin korkunc deyil sadece yandan çekilmis resim o yuzden farkli gorunuyor uzun boyali tirnak
Nursubasi TunarinAnnesi inşallah canımm geciktirme eğer pıhtılaşma varsa biran önce öğrenip iğneye başla
Nuriay TunarinAnnesi baci men test etdkm hecne çixmadi ancaq onsuz istemirdim hal hazirda çunki tekrar analizder vermeliyem
Zhrnz TunarinAnnesi dusuk sonrasi gebelik ohtimali cok yuksek egerki degeriniz dusuk sonrasi sifirlandiysa bu teste gore gebelik var gorunuyor ama en sagliklisi.bi kan testi ve dr muaynesi insallahda gebelikden dolayi boledir 🙌🤗
[silindi] TunarinAnnesi bak canm hamilelerin hisleri dogru cikar ben 15 haftalik hamileyim ve hissediyorumki sen sahlicakla bebegini kucagina alicaksin❤️