Demetdaghan Bizimde bebeğimle kavuşmamıza 72 gün kaldı 😍 mide yanmalarim ve bulantılarım çok arttı hamileligin ilk aylarına dönmüş gibi hersey kokuyo herşeyde midem kalkıyor belkide bebek hareketlerindendir
ozlemaknn Demetdaghan Hiç geçmeyen bulantı yapmışlar sanki 58 günümüz var ama bulantılar hiç geçmiyor hareketleriyle sallıyor sürekli o yüzden olabilir ya da mideye baskı yapıyor sanırım ☹️
Yas Son 63 🥰 ama 4 hafta önce safra kesesinde çamurlaşma başladığını öğrendim acile müthiş ağrılarla gidince sürekli kusuyorum midem bulanıyo ve hamileliğimin başından beri hiç geçmedi 🤦🏻♀️
Lovebaby123 Aysunblr 38-39.haftalarda alıyorlar bi 10-15 gün öncesi yani bizim de normalde sat a göre Nisan 3 gözüküyor lakin sezeryan olacağı için Mart 20-25 arası alırız dedi doktor Mart sonuna doğru. Misal bende program 57 gösteriyor ama son 42 gün diye hesap ediyorum ben .
SedaveSusam Hamideersin Son 74 🌸 yalancı sancılarım başladı kızımın hareketlerini iç organlarımda hissediyorum galiba sırtını dönmüş dışarıya 😬