Minigimgeliyor Havva-sezer38 emmez de biberonla beslersen ver bence. Emerse verme. Ben hiç vermedim. Emiyor maşallah.
Dsg Havva-sezer38 aç iken saatlerce vermedim bir iki dakika tuttu sonra çekip doyurdum çocuğu emzik ile avutmadım 😂
EbruCnr Havva-sezer38 Hayır zorlanmadım Yani emziği bi çözüm olarak görmediğim için zorlanmadım sanırım. Ne zaman istese istediği kadar emzirdim Tabii ki her çocuk bir olmuyor ve dönem dönem gerek aşılardan gerekse diş çıkarmadan olsun ekstra huysuzluğu oluyor ama oda bi süreç sonuçta gelip geçiyor.
OlgaArslan Havva-sezer38 bunu şimdiden bilemezsiniz ben vermicektim ama kızım o kadar çok kusuyodu ki anlatamam reflü teşhisi kondu ve emzik mecbur kullanacaksın dedi doktorlar başka çok zorlandım alıştırana kadar ama şimdi 2 yaşında ve bırakmakta zorlanıyoruz doğduktan sonra karar vermeniz daha iyi olur
Marinedeniz Havva-sezer38 evet kesinlikle canim.. damak yapisini felan da hic bozmuyor bence emziklerin hepsi damak yapisina uygun uretiliyor eski stil emzik hic kalmadi zaten bozsaydi benim yegeniminkini bozardi