Annesininmucizesi- Zeyno_65 ultrason da her gittiğimizde uyuyor bizimki de doğunca da uyurlar güzelce şnsaAllah 🥰🥰keyifçi çocuklarımız 😍😍
Zeyno_65 Annesininmucizesi- bana sanki içerde bol bol enerji depoluyor çıkınca anneme gününü göstereyim der gibi geldi 😄😄 şaka bi yana tabiki inşallah saglikla kucagimiza alırız ve bu içerdeki usluluk disarda da devam eder.🤲😄
Mervedicle Eceklc bebeğin hiperaktif olması çok fazla kafein tüketiminden olur ve bu iyi bir şey değil araştırmanızı tavsiye ederim 🙂
Zeyno_65 Mervedicle ben fazla tuketmiyorum kahveyi. Simdiye kadar 4 kez içtim. Sadece cay içiyorum oda eskisine göre daha az ve açık o yüzden mi acaba az hareketli bebeğim?
Mervedicle Zeyno_65 çayda kafein yoktur kola ve nescafelerde vardır ice tea larda vardır çok fazla hareketli olması iyi birşey değil canım herşey dozunda güzeldir
Berfin_kycn Asyaaafatih ben 15 haftalık gebeyim doktorum çok hareketli bebeğin dedi ama sadece bi kere hissettm😂herhalde 17-18. haftadan sonra uyutmaz seni dedi
Asyaaafatih Berfin_kycn belki de hamile olmanın en güzel yanı rabbim daglikla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏❤
Zeyno_65 Mervedicle nescafe hic içmedim midemi bulandırıyor. Gazlı icecekte şimdiye kadar 2-3 bardak ictim.bencede herşey yolundaysa fazla hareketli olmasada olur.
Binnur__ Asyaaafatih Aaa.. gerçekten mi. Ben de 16haftalık hamileyim canım henüz bir sey yok. Akşam bacak ağrım da olmasa hamile oldugumun farkında olmuycam😅 cinsiyetini öğrendin mi. Beş gün sonra randevum var biz o zaman öğreniriz insallah ☺️
Asyaaafatih Binnur__ 12 haftalık ken öğrendim ben oğlum olacak Allah izin veriy canım 💕🙏🤗ama karnım hiç yok gibi bişey ona rağmen her hareketini hissediyorum 💕
Binnur__ Asyaaafatih masallah canım ☺️ benim de karnım yok daha. Bir an önce hissetmeyi bekliyorum🥰 13.hafta cinsiyetini öğrenememiştim ben. Haftaya öğreniriz artık insallah