Asyaaafatih Mermermervee 20. Haftada bile hissedemeyenler gebelikler oluyo canım inşallah hissedersin hemen🤗🙏
Eceklc Asyaaafatih cinsiyet için bile üçüncü kez gidişimde ögrendik çok fazla hareketli doktorumuz çok hiperaktif bir bebek geldiğini söyledi 😂🤭
Zeyno_65 Eceklc benimki de aksine uyuyor sürekli. Çikolata, meyve suyu her gidişimde birşey deniyorum. Bana misin demiyor yaramaz rahatına bakıyor 😊😊
Mervedicle Eceklc bebeğin hiperaktif olması çok fazla kafein tüketiminden olur ve bu iyi bir şey değil araştırmanızı tavsiye ederim 🙂
Eceklc Asyaaafatih benimki kız kız bebekler daha erken harekleniyormuş doktorumuz böyle diyor ikili testte bile ense kemikgini zor çekti resmini 😂
Annesininmucizesi- Deletedmom137 yaaa masaAllah minnağa ya 😍😍darısı başıma bende kendi Yüksek kalp atışımmve gaz hareketleri dışında tık yok🤣🤣
Deletedmom137 Annesininmucizesi- duyarsın kuzum sende inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza 💕 bende ilk baslarda karnımdaki nabzı bebeğin kalbi sanıyodum ya ne alaka hhhahahajsjs
Asyaaafatih Annesininmucizesi- canım geceleri özellikle karnımın içinde kayıyor gibi bı his nasıl anlatılır gerçekten kelimelerle tarif edemiyorum aşağı yukarı kayan karnın içinde hissediyorsun işte 😂💕
Annesininmucizesi- Asyaaafatih yaaaa yerim bennn onu allahım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin darısı başıma 😍😍😍😍
Asyaaafatih Eceklc erkek bebeğin cinsiyeti erken belli oluyo bizim oğlan açtı pipiyi hemen 🤗sanırım sonraki haftalarda dışardan belli olur
Asyaaafatih Deletedmom137 evet denedim canım ama benimki geç etki yapıyor sanırım sabaha karşı başlıyor oynamaya gece yersem😂
Eceklc Zeyno_65 benimki yeşil tuzlu zeytini çok seviyor bence yedigim an dans başlıyor 😇 tatlıyı sevmiyor nezaman tatlı yesem yada kakaolu süt bile direk çıkarıyorum 🤷🏻♀️
Annesininmucizesi- Zeyno_65 ultrason da her gittiğimizde uyuyor bizimki de doğunca da uyurlar güzelce şnsaAllah 🥰🥰keyifçi çocuklarımız 😍😍