Serapguneyli Gul-34 bilmiyorum ki daha öğrenmedik cinsiyeti, çaydan tiksinince kıza mı işaret oluyor acaba 🥰😍
Irmaks Hayalhazal en sevdigim sogandan ve parfum kokusundan nefret ettim dogum yapinca gecermi acaba🙏
Hayraz Hayalhazal 17 haftadayım ben sana sadece tiksinmediklerimi yazayım. Peynir labne nar ayva kola cips kızarmış salça içine yumurta simit mantı et dışında herşeyden 🤷♀️ yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden. Ilk tiksindiğim şeyde çaydı halada icmiyorum
Hilalse Hayalhazal et ve salça kokusuna dayanamıyorum 17 haftalık hamileyim hala kokusunu duyunca istifra ediyorum
Tugceekadirrtelli 37+2 yim yumurta patates oda parfümleri özellikle balıkk bunları gördükce midem bulanıyo inşAllah doğumdan sonra düzelir :))
Gul-34 Serapguneyli benimde tanıdığım bir abla vardı kızı oldu iki tane ikisinde de çaydan tiksinirdi kaç haftalık öğrenince söyler misin merak ettim :)
Serapguneyli Gul-34 şuan 12+2. 9 gün sonra yani 21 şubatta randevum var doktorum büyük ihtimalle tahmin yapar ama tabi yanılma payı olur 😊 çevremde ki herkes kız bence diyor zaten yüzüm gözüm elim yüzüm değişti çok çirkinleşti sürekli uyuyorum çok kusuyorum çok bitkinim vsvs😂Öğreneyim hemen söyleyeceğim size 😍
pelinsss Türk kahvesi, sigara, balık, kereviz, brokoli, evimin kokusu ( habire bi yerleri açıp havalandırıyorum ) 🤦🏻♀️
Omur6363 Hayalhazal Aslgly Hayalhazal eşimin kokusundan midem bulanıyordu Dondurmadan tatlılardan soğumuştum
Gul-34 Serapguneyli tamam canım hayırlı olsun bakalım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim bebişlerimizi 😍